Select Menu


"Η Γερμανία αποκτά τη δική της .... Μάργκαρετ Θάτσερ;" ....αναρωτιόταν η Ρεπόρτερ.

Σήμερα υπάρχει απάντηση, καταφατική! ....η Ευρώπη -Δυστυχώς- ΈΧΕΙ την δική της .... νεοφιλελεύθερη ΚΑΙ συνάμα(ασυμβίβαστο) "Εθνοσυντηρητική" Angela -Dorothea- Merkel.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν "επιτρέπεται" ....αλλά σε κάποιες αρχές και ιδέες του -ως προς το δεύτερο συνθετικό- ....επιμένουν μέχρις παρεξηγήσεως, καλά "καμουφλαρισμένα αριστερά συντροφικά κατάλοιπα" του πρώην "υπαρκτού" σοσιαλισμού ...."μπολιασμένες" -οι αρχές και οι ιδέες- με τα "νεοφιλελεύθερα ιδεώδη της παγκοσμιοποίησης" ....στην υπηρεσία όμως -για την Γερμανία και την Μέρκελ- του απόλυτου "Εθνικού και οικονομικού συντηρητισμού" ....δηλαδή παλαβά και επικίνδυνα, για την γηραιά ήπειρο, πράγματα!

Η Ευρώπη "εξέπεσε από την ράχη του φυτοφάγου Ταύρου" και έγινε "βορά των σαρκοβόρων Άρκτων" ....του ψυχρού Βορρά.

Πιο "Εθνοσυντηρητικό" και κλειστό σύστημα κρατικής διακυβέρνησης δεν είχε εμφανισθεί ποτέ στην πολιτική και οικονομική ιστορία της Ευρώπης.
Είναι πιο ύπουλο και πιο επικίνδυνο από τον Εθνικοσοσιαλισμό ....γιατί διατηρείται, κινείται και "επιτίθεται" ....με όπλο το πιο ισχυρό μέσο που έχει -ιστορικά- διαφανεί ....δηλαδή το Χρήμα .... με στρατηγικές παρμένες από το -ιστορικά- αυτοκαταστροφικό Σιωνιστικό στρατόπεδο!
Θα έχουμε νέα Άουσβιτς ....ήδη έχουμε χιλιάδες φανερά και αφανή θύματα στις Νότιες περιοχές ....που σε λίγο θα προσμετρώνται σε ....million!

Είναι -αυτό το σύστημα- ο ιοβόλος σκορπιός που έτσι και "την πατήσεις" και ανοίξεις νταραβέρια μαζί του ....θα σε "κεντρίσει" ....και θα σε φέρει σε κατάσταση εθνικής παραφροσύνης και επώδυνης αδράνειας και αχρησίας ....ως απαρχής της απομύζησις -ή "ανακατεύθυνσης" της χρήσης, για εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων- των οικονομικών πόρων και των μέσων παραγωγής του Κράτους θύματος!

Η αστική τάξη -εκπροσωπούμενη και -ψευδώς- στηριζόμενη από νεοφιλελεύθερους κυβερνητικούς συντρόφους στην Ελλάδα ....γόνους αριστερών γονέων -σαν της Μερκέλοβας- ...."τσάι του βουνού λέμε, ονόματα δεν λέμε" ....έπεσε σε παγίδα, αποποιούμενη(η αστική τάξη) τις "νόμιμες" υποχρεώσεις της ....ΚΑΙ προσπαθώντας να σώσει τον κώλο της, έδωσε, επιπόλαια και ασυνείδητα, τις κάτω απ΄αυτήν οικονομικές τάξεις ....βορά σε αυτό το νεοφανές "Εθνοσυντηρητικό Θηρίο του Βορρά", αγνοώντας μια βασική αρχή ....ότι δηλαδή η ύπαρξή της εξαρτάται ....από την διάσωση -και όχι την εξαφάνιση- μιας "αξιοπρεπούς" προλεταριακής τάξης ....που συντηρεί, με τις υπηρεσίες της και τον καταναλωτισμό της, τα καπιταλιστικά οφέλη των "ανώτερων" εισοδηματικά τάξεων.

Και το χειρότερο(η αστική τάξη) φόρτωσε τα δικά της ανομήματα, στις πλάτες εκατομμυρίων έντιμων πολιτών ....οι οποίοι -ως μη όφειλαν- δείχνουν θαυμαστή, παρά τις συνεχείς προκλήσεις ηλιθίων αξιωματούχων, υπομονή και καρτερία -αλήθεια μέχρι πότε και μέχρι ποίου σημείου(;)- μη δίνοντας την ευκαιρία στου "Λύκους" να χαρούν με την οποιαδήποτε αναμπουμπούλα ....και οσμή χυμένου αίματος των παιδιών μας.

Όταν όμως ο "Εθνοσυντηρητικός σκορπιός" απομύζησε τα οικονομικά -και τα βιολογικά- "υγρά" των "κάτω τάξεων" ....κινήθηκε και κινείται απειλητικά ....για να ξεδιψάσει με νέα αποθέματα ....δηλαδή με το "αίμα" των ανώτερων -εισοδηματικά και περιουσιακά- συμπολιτών μας.

Είναι εδώ η κατάλληλη στιγμή για αναφορά στον μύθο του Αισώπου ....όπου ο παραφορτωμένος Γάιδαρος καλούσε το Άλογο ....κι' εκείνο -γι' αυτό το λέμε άλογο- "αγρόν ηγόραζε" και βοσκούσε αμέριμνα, ....να μοιράσουν το φορτίο ....και όταν το συμπαθές τετράποδο κατεβλήθη και "απέθανε" -από το δυσανάλογο βάρος- το επωμίσθηκε ολόκληρο, μαζί με το τομάρι του γαϊδάρου, ο αλαζών Ίππος ....και μην ξεχνάμε ότι τα ιπποφορβεία και οι στάβλοι -τυχαία, δεν νομίζω- είναι, νυν και αεί, το "σήμα κατατεθέν".... της προκλητικής επίδειξης πλούτου!

Άθελά τους -ή ηθελημένα- κάποιοι (πάρα πολλοί) υπηρέτησαν -και συνεχίζουν πονηρά και απερίσκεπτα- τα ξένα τοξικά συμφέροντα και τώρα υφίστανται τις συνέπειες....

Μάγκες πίσω έχει την φαρμακερή ουρά ο "Εθνοσυντηρητικός σκορπιός".

Έτσι λοιπόν εξηγείται ....γιατί άρχισαν να σκούζουν ξαφνικά ....τα κάθε λογής παπαγαλάκια των ΜΜΕ ....όταν οι Δανειστές(εξυπηρετούν εξ' ορισμού τα δικά τους συμφέροντα) άρχισαν να τους ακουμπάνε ....αυτούς και τ' αφεντικά τους.
Ζωή να έχουν οι προλετάριοι συμπαθείς Γαϊδάροι....και θα δουν στο πλευρό τους πολλούς "άλογους Ίππους" ....να "συσταβλίζονται" και να τρώνε στα ίδια "παχνιά" ....αυτά των σκουπιδοτενεκέδων ....και με τον βούρδουλα του Δ' Ράιχ!

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ:
Τίποτε δεν είναι τυχαίο ....υπάρχει πάντοτε η "αιτιώδης σχέση και συνέχεια" ....οι συσχετισμοί με το παρελθόν είναι απαραίτητοι ....αλλά οι ρυθμοί με τούς οποίους επέρχονται οι ιστορικές μεταβολές, είναι -για τα ανθρώπινα χρονικά δεδομένα- εκνευριστικά νωχελικοί και βραδείς ....έτσι που ο κοινός νους αδυνατεί να αντιληφθεί και να συλλάβει ....την επερχόμενη καταστροφική μετεξέλιξη ....πράγμα που εκμεταλλεύονται, συστηματικά και οργανωμένα, οι κάθε λογής "καλοπροαίρετοι" και ανεγκέφαλοι σφετεριστές της εξουσίας και του παγκόσμιου πλούτου, συνάμα καταπατητές και δολοφόνοι της αξίας της ανθρώπινης Ζωής και Αξιοπρέπειας ....και είναι Ηλίθιοι Δολοφόνοι ....προσωρινοί κληρονόμοι της δυο επί δυο -στην καλύτερη περίπτωση- λωρίδας γης!

Τέτοιοι είναι και όσοι από το Ελληνικό γκουβέρνο εφηύραν και επέβαλαν την ασυλία των κλεπτών και λαμογίων του άρθρου ογδονταέξη του Συντάγματος.

Συνυπεύθυνος είναι και σύμπας ο Ελληνικός λαός που ψηφίζει και συντηρεί στην εξουσία ....όλο αυτό το πολιτικό προσωπικό που δεν αντιδρά και αποδέχεται -εκ του πονηρού- την διατήρηση αυτής της επαίσχυντης συνταγματικής(;) διάταξης ....που επιτρέπει ύποπτες συναλλαγές με τα ντόπια λαμόγια και τους "εκμαυλιστές" της Γερμανικής Αυτοκρατορίας του Κολ, της Μέρκελ, κλπ, ....της Ζίμενς, της ΜΑΝ, των Ναυπηγείων, κλπ.

triklopodia.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top