Select Menu

Έντρομοι πετάχτηκαν οι κάτοικοι σε γειτονιά στη Λάρισα, έπειτα από ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας με 50 διαμερίσματα που βρίσκεται στην οδό Μανδηλαρά. Ο μηχανισμός αποτελούνταν από 4-5 κιλά μασούρια δυναμίτιδας τα οποία πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός μέτρου.


Από την έκρηξη η πολυκατοικία κρίθηκε ακατάλληλη ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν σπίτια, καταστήματα και περισσότερα από 100 αυτοκίνητα σε ακτίνα 80 μέτρων. Όπως μεταδίδει το newsit στην πολυκατοικία διαμένει εισαγγελέας που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία όμως δε βρισκόταν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν έναν 39χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από την Καλαμάτα. Ο άνδρας αυτός σύμφωνα με την αστυνομία δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στη Λάρισα ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πώς βρέθηκε εκεί απαντούσε «δεν θυμάμαι».

Φώτο larissanet.gr

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top