Select Menu

Λίγο πριν τις γιορτές ο Γ. Στουρνάρας είπε ότι είναι τόσο κουρασμένος που θα πέσει να κοιμηθεί τα Χριστούγεννα και θα ξυπνήσει την Πρωτοχρονιά! 

Γράφει ο Λάκης Μπέλλος

Ο υπ. Οικονομικών τόπε και τόκανε. Ξύπνησε χθες και γω αναλαμβάνω να τον πληροφορήσω, για όσα συνέβησαν στη διάρκεια του χορταστικού ύπνου.

Καταρχήν χρόνια πολλά , καλή χρονιά. Σίγουρα θα κοιμηθήκατε καλά , για να κοιμηθήκατε τόσο μεγάλο διάστημα. Σαν πουλάκι. Αρκεί να μην κοιμηθήκατε σαν ...πουλάκι τσίου που το πάτησε ο οδοστρωτήρας. Αυτό όμως μάλλον δεν θα έχει συμβεί, γιατί εσείς αν δείτε οδοστρωτήρα στον ύπνο, είναι καλός οιωνός. Άρχισε η ανάπτυξη.

Η ενημέρωσή σας λοιπόν σε τίτλους. Ο Παπακωνσταντίνου αλλοίωσε λένε τη λίστα Λαγκάρντ. Θα πέσατε από τα σύννεφα τώρα ή από το κρεβάτι. Στη Βουλή βρίσκεται από την Παρασκευή που ροχαλίζατε, το αίτημα τα τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για τη σύσταση Προανακριτικής . Δεν την υπέγραψαν Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και ο ΓΑΠ . Δεν περίμενε βέβαια και κανείς να υπογράψει κάποιος από αυτούς, αν και γενικά είναι πολύ πρόθυμοι σε υπογραφές.

Σε άλλα νέα , από 1ης Ιανουαρίου άρχισε η νέα περικοπή σε συντάξεις , μισθούς , παρακράτηση κλπ. Αλλά τι σας τα λέω, εσείς τα ξέρετε αυτά πολύ καλύτερα παντός άλλου. Επίσης από 1ης Ιανουαρίου ακρίβυνε η ΔΕΗ. Αυτό και γιατί σας το λέω!

Τώρα δεν ξέρω αν ξέρετε, αλλά συζητούσανε αυτές τις μέρες του ύπνου σας για τα σχολεία που ανοίγουν και δεν έχουν πετρέλαιο. Για τον υποσιτισμό των μαθητών στα σχολεία που πέφτουν σαν κοτόπουλα. Αλλά αυτά είναι λαϊκισμός και μικρές ειδήσεις και δεν κρίνω σωστό να σας τις αναφέρω, ούτε και θέλω να σας δυσαρεστήσω με ανούσια πράγματα.

Θα κλείσω με τα ευχάριστα. Κοιμόσασταν και δεν είδατε το μήνυμα Σαμαρά. Γκουγκλάρετε να το δείτε. Ακόμα κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια. Τον έφαγε όμως ο Βενιζέλος με το δικό του μήνυμα. Το 2013 είπε να κάνουμε "στροφή". Στροφή ο Βενιζέλος! Χαχαχα!

Γκουγκλάρετε.

Επίσης ξυπνήσατε αργά την Πρωτοχρονιά και δεν είδατε τον Καμίνη σε ρόλο Παπαδήμου σε συσσίτιο με τους αστέγους! Αφήστε που και φέτος μας κοψοχόλιασε με την αντίστροφη μέτρηση. Κόντεψε να μπει το 2014!

Αυτά. 

Δεν θα σας ενημερώσω κιόλας και για τον καιρό, γιατί θα πάμε σε μια ατέλειωτη συζήτηση για το ότι μόνο 2 στους 10 έβαλαν πετρέλαιο! Ή θα σας πω για το υπ. Περιβάλλοντος , τι οδηγίες έδωσε για τα τζάκια! Χαχαχα! Γκουγκλάρετε!


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top