Select Menu

Με ιδιαίτερη μυστικότητα οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ ερευνούν την υπόθεση που αφορά τα λύτρα που δόθηκαν για την απαγωγή Παναγόπουλου και φαίνεται ότι οι έρευνες αποδίδουν καρπούς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρασκήνιο" οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν μαρκάρει στη κυριολεξία τις επικοινωνίες και τις συναλλαγές γνωστού επιχειρηματία.

Η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας που ανέλαβε το πλυντήριο των λύτρων έχει χρηματοδοτήσει και πολιτικό κόμμα με ένα μεγάλο ποσό , το οποίο προέρχεται πιθανότατα από τα λύτρα της απαγωγής.

Μάλιστα, αφήνονται υπόνοιες και για άλλα ευρήματα, όπως εικονικές αγορές νυχτερινών κέντρων και καταστημάτων εστίασης από ανθρώπους , οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες ιδιαίτερα στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι υποψίες για τη χρηματοδότηση πολιτικών και πολιτικού κόμματος με το βρώμικο χρήμα των λύτρων απαγωγής.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top