Select Menu



Πλήθος διαδηλωτών εισήλθε στο χώρο όπου θα γινόταν η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η διεξαγωγή της αναφέρουν η Washington Post, το CBS και το ABC.





Τα τρία αμερικανικά μέσα έχουν αναρτήσει στις ιστοσελίδες τους το τηλεγράφημα του Associated Press το οποίο καταλήγει αναφέροντας ότι υπήρξε ένταση στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας αλλά και σε  άλλες  όλη τη χώρα.

Παράλληλα αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκάλεσε το γεγονός "ντροπή" .

Οι φωτογραφίες που προβάλλονται στην ιστοσελίδα του Associated Press




Το γαλλικό ΤF1 και ο Nouvelle Observateur αναφέρονται στα σημερινά γεγονότα και φιλοξενούν στις ιστοσελίδες τους τις δηλώσεις του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.
 
 
"Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη," είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φανερά οργισμένος λίγο πριν αποχωρήσει, κάνοντας λόγο για αμαύρωση της επετείου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top