Select Menu


Οι τοκογλύφοι έχουν στοχοποιήσει με μεγάλη εμμονή τα ακίνητα του κοσμάκη τα οποία μέσα από διάφορους νόμους τα έχουν εξισώσει με τα μετρητά ώστε να ωθήσουν τον κόσμο να τα ξεπουλήσει ή να επιτρέψει στο κράτος να του τα κατασχέσει χωρίς κόστος  και να τα χαρίσει μετά στους περιούσιους τοκογλύφους. μέσω ΤΑΙΠΕΔ

-Αν είσαι άνεργος και πεινασμένος κι έχεις ένα ακίνητο 150,000 ευρώ στην κατοχή σου ... δεν δικαιούσαι καμία παροχή υγείας. 


«Πούλα το κι αγόρασε φάρμακα» είναι η έμμεση παραίνεση του κράτους. Δηλαδή μείνε κι άστεγος για να εξασφαλίσεις ένα εμβόλιο ή ένα χάπι

-Αν κληρονομήσεις ένα ακίνητο , γνωρίζοντας ότι δεν κυκλοφορεί δεκάρα στην αγορά ... το κράτος προσφέρεται να σου το αρπάξει από τα χέρια προκειμένου να απαλλαγείς από τους παράνομους φόρους που έχουν επιβάλλει για την κατοχή ακινήτων.


«Μείνε άστεγος δηλαδή αφού δεν έχεις να πληρώσεις τους παράνομους φόρους.»

-Αν χρωστάς φόρους ...προσφέρονται να σου αρπάξουν το ακίνητο για να μην βρεθείς φυλακή και μάλιστα χωρίς να σου επιστρέψουν την διαφορά της αξίας από το οφειλόμενο ποσό.


Κάποιοι πονηροί στην Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων αντί να ζητούν την κατάργηση των παράνομων φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ... ζητούν να εξοφλείται ο παράνομος φόρος ...και πάλι με εκχώρηση του ακινήτου στο Δημόσιο! 


Οι μέθοδοι αυτές είναι αποτελούν παραδοσιακές τακτικές των τοκογλύφων χιλιάδες χρόνια τώρα. Η μαζική αρπαγή γης για οφειλές παράνομων τόκων και φόρων ήταν η μοναδική αιτία των αιώνιων διωγμών των Εβραίων οι οποίοι πλήρωναν αδιακρίτως για λογαριασμό αυτών που ασκούσαν την τοκογλυφία.

Όμως οι τοκογλύφοι βελτιώνουν τις μεθόδους τους στο πέρασμα των αιώνων.

Βάζουν τις κυβερνήσεις να νομοθετούν ακριβώς όπως τους βολεύει, φροντίζουν να μηδενίσουν τους κινδύνους που αφορούν τις δικές τους απάτες και να μεταφέρουν το ρίσκο αποκλειστικά στο κράτος που είναι πάντα έτοιμο να σώσει ιδιωτικές τράπεζες αλλά δεν σώζει ποτέ ιδιωτικές παραγωγικές βιομηχανίες. 


Κι επειδή η τοκογλυφία είναι συνώνυμη με την εκλεκτή φυλή ... στο όνομα δήθεν του αντιρατσισμού...φρόντισαν να νομοθετήσουν και τη λογοκρισία όσων αρχίζουν να αναρωτιούνται για την ουσία και τις «συμπτώσεις» που σχετίζονται με τα πραγματικά αφεντικά των πολιτισμένων κρατών.

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top