Select Menu


Αγωγή εναντίον ΜΚΟ του Soros ύψους 550.000.000 δολαρίων κατέθεσε πατέρας αστυνομικού που δολοφονήθηκε κατά τα επεισόδια που οργάνωσαν οι δήθεν αυθόρμητα εξεγερμένοι υπάλληλοι του Χρηματιστή!

Όλα ξεκίνησαν στο Ντάλας τον Ιουλίου 2016 κατα την διάρκεια διαδήλωσης του κινήματος «Black Lives Matter» για την δολοφονία δύο αφροαμερικανών -ο ένας στη Μινεσότα, ο άλλος στη Λουιζιάνα- από πυρά αστυνομικών.

Κατα την διάρκεια της διαδήλωσης, σε μια συντονισμένη επίθεση που "πάγωσε" την Αμερική, ένοπλοι, σκότωσαν 5 ενστόλους αστυνομικούς, τραυμάτισαν ακόμη 6 καθώς και έναν πολίτη. 



Ο πατέρας ενός εκ των αστυνομικών που έπεσε νεκρός απο τις σφαίρες των ελεύθερων σκοπευτών μύνησε τους ακτιβιστές και τον άνθρωπο που κρύβεται απο πίσω τους και δεν είναι άλλος απο τον George Soros!


33.000.000$ έδωσε ο πατερούλης Soros σε έμμισθους διαδηλωτές να σπάσουν καταστήματα και αυτοκίνητα πολιτών παριστάνοντας τους αυθόρμητους εξοργισμένους νέους.

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top