Select Menu


Ο Ρώσσος πρόεδρος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του σε δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες, στο γιατί οι Ευρωπαικές χώρες συνεχίζουν να δέχονται τόσους πολλούς μετανάστες, δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού βιασμών που σαρώνει την ήπειρο, ισχυριζόμενος πως μια κοινωνία που δεν μπορεί να προστατέψει τα παιδιά της, δεν έχει μέλλον!

Μάλιστα έκανε αναφορά στο τραγικό περιστατικό από την Αυστρία (εδώ η είδηση), όπου ένας Ιρακινός μετανάστης απαλλάχθηκε απο το δικαστήριο για τον βιασμό ενός 10χρονου αγοριού, αφού ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «σεξουαλική πράξη έκτακτης ανάγκης» και ότι δεν καταλάβαινε πως το αγόρι δεν ήθελε να βιαστεί!

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το περιστατικό: «Δεν το χωράει το μυαλό μου τι στη γή σκέφτονται αυτοί εκει πέρα», προσθέτωντας «Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διάλυσης των εθνικών αξιών».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ καν να εξηγήσω την λογική τους - πρόκειται για μια αίσθηση ενοχής απέναντι στους μετανάστες;»

Καταλήγοντας: «Αν μια κοινωνία δεν μπορεί να προστατέψει τα παιδιά της σήμερα, δεν έχει αύριο. δεν έχει μέλλον»


Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top