Select Menu


Οι τοκογλύφοι δεν είναι ψιλικατζήδες και κλέφτρόνια! Είναι μεγαλοαπατεώνες επιπέδου που όχι μόνο κλέβουν ολόκληρους λαούς αλλά φροντίζουν να είναι κατοχυρωμένη νομικά η ληστεία από κυβερνήσεις που εξουσιοδοτήσαμε εμείς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος για τους πλειστηριασμούς (ΦΕΚ 95 Α / 27-5-2016), αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος, για το σκοπό αυτό, υποχρεούται να προσλάβει, κατά την κρίση του, πιστοποιημένο εκτιμητή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (ιδιώτη δλδ). Μάλιστα, την αμοιβή για τον προσδιορισμό της αξίας, θα πληρώνει ο οφειλέτης!


Χαρακτηριστικά στο Π.Δ, αναφέρεται:
«Η αμοιβή για τη διενέργεια της εκτίμησης καθορίζεται εκ των προτέρων ελεύθερα μετά από έγγραφη συμφωνία για την ανάθεση του έργου. Υπόχρεος για την καταβολή της αμοιβής είναι ο επισπεύδων την αναγκαστική εκτέλεση. Το ποσό αυτό θα βαρύνει, τελικώς, εκείνον κατά του οποίου στρέφεται η εκτέλεση.»
Σαφώς, όλη η διαδικασία αφορά τους δανειολήπτες των «κόκκινων» δανείων. Ηδη, με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, υπάρχουν σε ετοιμότητα προς εκτέλεση 60.000 διαταγές πληρωμής!

Δυστυχώς οι τράπεζες, οι κολλητοί και οι πολιτικοί, έφτιαξαν ένα σύστημα που πιστοποιεί ως εκτιμητές, οικονομολόγους, τραπεζικούς και άπειρους μηχανικούς της θεωρίας. Πώς αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν πραγματικές εκτιμήσεις και με ποια επιστημονική βάση; Τώρα μάλιστα που θα παίζονται και πολλά λεφτά, θα έχουμε και άλλα περίεργα.

Για αυτό και οι προδότες πολιτικοί φρόντισαν να νομοθετήσουν για ακόμη μια φορά, υπέρ των ξένων τοκογλύφων και εις βάρος του Ελληνικού λαού!


Mε νόμο φορολογούν επί ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα για να αρπάξουν όσα περισσότερα μετρητά μπορούν καθιστώντας τον πολίτη ανίκανο να ανταποκριθεί στους φόρους και με νόμο θα του κατάσχουν το σπίτι με βάση την ΕΜΠΟΡΙΚΗ του αξία ώστε να του αφαιρέσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος αφήνοντάς τον άστεγο και σταθερά πάλι χρεωμένο.

Αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι Έλληνες δεν θα έχουν μετρητά για την πληρωμή των φόρων και ακολούθως θα βρεθούν και χωρίς σπίτια.

Θα περάσει μετά o George Soros των Rothschild και θα αρπάξει χιλιάδες ακίνητα, όπως έκανε και στην Αργεντινή, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ποτέ χωρίς την προστασία των κυβερνήσεων. 

Από το πλιάτσικο θα πάρουν μερτικό οι Πολιτικοί, οι Συνδικαλιστές, οι ΜΚΟ και οι Δημοσιογράφοι οπότε μην περιμένετε ΚΑΜΙΑ οργανωμένη αντίδραση καμία ενημέρωση.

Η πρώτη φορά Αριστερά δεν είναι παρά μία ακόμα κυβέρνηση πρακτόρων των τοκογλύφων που φόρεσε την Κόκκινη Προβιά.

Τώρα σαν καλά κοράκια , σαν πτωματοφάγα ζώα , κοιτάνε να αρπάξουν κάποιο κομματάκι και να σκυλεύσουν τους ταλαίπωρους..

Και η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό....

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top