Select Menu


Κι ενώ οι ελεεινοί μιλούν για τρυφερότητες και "σημαντικές στιγμές" ας δούμε τι λένε οι συμμορίτες και τα γεγονότα...

Τα πρώτα χρήματα θα δοθούν στην Ελλάδα εάν εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα...

Ντάισελμπλουμ: "Την ενεργοποίηση του κόφτη θα την αποφασίζει το Eurogroup".

O Τόμσεν δήλωσε πως το ΔΝΤ καλωσορίζει πως όλοι συμφώνησαν πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο (Αλλιώς δε μας τα έλεγαν οι Σαμαράς - Βενιζέλος που θα τους τιμωρούσε ο Τσίπρας;)

Όσο για την περίφημη συμφωνία επι του Ελληνικού χρέους, σας την παραθέτουμε αυτούσια απο το news247.gr, με υπογραμμισμένα τα σημαντικότερα σημεία του...


Και το ομορφότερο;

Οι δανειστές καθόρισαν και τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των χρημάτων που όπως αποφασίστηκε θα είναι στα 10,3 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία θα εκταμιευτούν τμηματικά και ανάλογα με την πορεία της αξιολόγησης. 

Και τα φρεσκοψηφισμένα μέτρα θα πρέπει να "διορθωθούν" προς το ακόμη χειροτερότερο!
  • Τα πρώτα 7,5 δις θα "δοθούν" τον Ιούνιο, αλλά δε θα φτάσουν ποτέ στην Ελλάδα. Θα πάνε κατ'ευθείαν σε "τακτοποίηση οφειλών"!
  • Για τα υπόλοιπα ο Ρέγκλιν δηλώνει ξεκάθαρα πως "χωρίς νέα προαπαιτούμενα λεφτά δεν έχει"!
Όπως βλέπουμε αυτά καίνε τους δανειστές και σε αυτά δεν θέλουν κανένα απολύτως εμπόδιο.

Όλα τα άλλα , ανάπτυξη , ανεργία και ειδικά εκσυγχρονισμός του κράτους , υγεία παιδία και μεταρρυθμίσεις για τις οποίες όπως μας έλεγαν δήθεν κόπτονταν , είναι όλα εντελώς επουσιώδη για τους συνεταίρους μας και διασώστες μας και δεν βάζουν κανένα αστερίσκο , ούτε εκβιασμούς, ούτε προαπαιτούμενα , στα παπάρια τους δηλαδή αν η ψωροκώσταινα θα εκσυγχρονιστεί και αν θα γίνει ποτέ Ευρώπη, ζώα μας θέλουν!

Kαταλάβατε τώρα ποιος είναι ο στόχος;

Φτωχοποίηση των πάντων, αδυναμία είσπραξης φόρων από τους πεθαμένους φορολογούμενους και εν συνεχεία αρπαγή Δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας για την αποπληρωμή των δανεικών , μια και με τα μέτρα που επιβάλουν δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση , να αποπληρωθεί το τεράστιο χρέος απο τα έσοδα του δημοσίου και την ανάπτυξη , όσες αναδιαρθρώσεις και αν κάνουν.

Τι δεν καταλαβαίνουμε ακόμα απορώ…

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top