Select Menu


Κι ενώ για δεκαετίες πορευόμαστε ως αδέξιοι Αργοναύτες, βυθίζοντας κάθε τι υψηλό και συνετό σε ρηχά νερά καθημερινού βίου που ελάχιστα έχει να ζηλέψει από εκείνον ενός καθ' έξιν ιδανικού αυτόχειρα, θεωρούμε πως μπροστά στις Συμπληγάδες του "ναι" ή του "όχι" θα φανούμε πρότυπα Ιάσονα και στην άλλη τους πλευρά θα μας αναμένει το Χρυσόμαλλο Δέρας, αντί για ζοφερές υποσχέσεις.

Από τη μια η μακροφλεγής υποτέλεια σε ένα μη βιώσιμο χρέος που αδρανοποιεί και μουδιάζει την οικονομία μέσα από την άτεγκτη λιτότητα και μια Ένωση που λειτουργεί με κυνικό τεχνοκρατισμό και με το νόμο της ζούγκλας, κι από την άλλη η ίδια η ζούγκλα της εσωτερικής ανικανότητας, διαφθοράς και διαπλοκής, σε απομόνωση πλέον, που θα περιφέρει το σαρκίο της ως ιερόδουλη για να βρει πατρωνία στον πελάτη που θα δώσει τα περισσότερα.

Την Κυριακή το μόνο που αποφασίζεται είναι το μάκρος του σορτς που θα χρειαστεί να φορέσουμε για να ασελγήσουν πάνω μας και το μόνο που μας επιτρέπεται είναι η επιλογή της μεθόδου απαξίωσης, ως απολωλότα πρόβατα, αποδιοπομπαίοι τράγοι κι Ιούδες περιωπής πρωτίστως απέναντι στους εαυτούς μας. 

Εκπλήσσομαι που αυτήν την μαζική ήττα την διεκδικούν με τόσο σθένος τόσοι πολλοί και πιθανότατα την επομένη θα βγούνε με σημαίες και ντουντούκες στους δρόμους για τα ανύπαρκτα επινίκια.

Αντώνης Λ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top