Select Menu


Τριετές σχέδιο για την εξόντωση τεσσαρων εκατομμυρίων Ελλήνων εκπόνησαν Γερμανοί αξιωματούχοι.

Η κυβέρνηση της Γερμανιας θα χρηματοδοτήσει το έργο με 85 δις ευρω,αλλά καθησύχασε τους φορολογούμενους Γερμανούς ότι θα τα πάρουν πίσω διπλά και τρίδιπλα,εν ανάγκη θα δημεύσει τα πτώματα και θα ζητήσει λύτρα απο τους οικείους τους για να τα θάψουν.

Οι τοπικές αρχές συμφώνησαν επίσης να χαρακτηριστεί ο Έλληνας ως επιβλαβές παράσιτο.

Σε μια ιστορική ομιλία στην Γερμανική βουλή η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τόνισε ότι έκανε ότι μπορούσε για να εξοντωθούν περισσότεροι αλλά δεν μπόρεσε γιατί ηρθε αντιμέτωπη με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που συνέστησαν ότι θα ηταν φρόνημο να δείξει μεγαλοψυχία.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως δε μισούμε τους Έλληνες, απλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε άλλο τη ζημιά που προκαλούν στην Γερμανόπη με την ανυπακοή τους,ειπε η Αγγελα Μέρκελ καταχειροκροτούμενη απο τους Γερμανούς βουλευτές απ'ολες τις πτέρυγες.

Το σχέδιο έγινε δεκτό με ικανοποίηση από τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες αν και υπάρχουν κάποιες διαφωνίες για το μέγεθος της χρηματοδότησης και τον τρόπο εφαρμογής του.

Η Φιλανδία πρότεινε την επαναλειτουργία των φούρνων του¨Αουσβιτς ,η Ιταλία πρότεινε ευθανασία,ενώ η Γαλλία δεν πρότεινε τίποτα.

Οι Ελληνικές αρχές δεν δέχτηκαν να ανοίξουν οι φούρνοι του Άουσβιτς και αντιπρότεινε να χτίσουμε δικούς μας φούρνους εντός Ελληνικού εδάφους με αρχαιοελληνικούς κίονες με ελληνική χρηματοδότηση,καθότι οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια.

Οι κόκκινες γραμμές των Ελληνικών αρχών είναι πάση θυσία στο Ευρώ.

Πετρούλα Πολυχρονοπούλου

ΥΓ. Το παραπάνω είναι προιόν φαντασίας, οποιαδήποτε ομοιότητα, μόνο τυχαία δεν είναι!

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top