Select Menu


Αναδημοσιεύουμε άρθρο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ που αναφέρει ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού.


Αν είναι αληθές το άρθρο αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα η ΕΣΗΕΕ να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και επίσης να κινηθεί ο εισαγγελέας!

Κουίκ προς ΔΝΤ: Πείτε μας ποιούς δημοσιογράφους «εκπαιδεύατε» και πόσο κόστισε!

Την πρόθεσή του να ζητήσει προσωπικά από την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο Τύπου του Ταμείου να αποκαλύψουν τα ονόματα όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων που «εκπαίδευσαν» για να κάνουν «πλύσεις εγκεφάλου στον ελληνικό λαό», εξέφρασε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ

Όπως δήλωσε ο κ. Κουίκ ζητεί να μάθει «αφού η Ελλάδα είναι μέλος του ΔΝΤ»:
  • Πόσο κόστισε αυτή η «εκπαίδευση»,
  • Πότε αποφασίστηκε, με ποιανού την εισήγηση και ποιοι το γνώριζαν από την ελληνική κυβέρνηση και ενδεχομένως και από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις,
  • Σε ποιες ημερομηνίες και σε ποιες πόλεις εκτελέστηκαν τα «εκπαιδευτικά προγράμματα» και πόσες μέρες διήρκησαν,
  • Με ποιες διαδικασίες και με ποιες προϋποθέσεις επελέγησαν οι «εκλεκτοί» δημοσιογράφοι,
  • Πόσα χρήματα εισέπραξε ως αποζημίωση ο καθένας
  • Και ποιος έβαλε την τελική υπογραφή για αυτό το απίστευτο πρόγραμμα.
Ο ίδιος ζητεί και την ανακοίνωση των ονομάτων των Ελλήνων οικονομολόγων, που κλήθηκαν για «εκπαίδευση», «θέτοντας τα ίδια ερωτήματα που θέτω και για τους δημοσιογράφους».

Τέλος, ο κ. Κουίκ δήλωσε ότι αναμένει αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ, ενώ όπως παρατήρησε δεν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας «σιώπησαν για το θέμα ή δεν το «άνοιξαν» όπως όφειλαν».

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Όλγα Τρέμη κατά της εφημερίδας «Ακρόπολη» για τα σεμινάρια του ΔΝΤ

Στην δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας «Ακρόπολη» προσφεύγει η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, με αφορμή τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παρακολουθεί τα περιβόητα σεμινάρια που διοργάνωσε το ΔΝΤ.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση έφερε στο προσκήνιο ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής για το χρέος της Βουλής.

«Ενημερώθηκα για τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας ‘’Ακρόπολη’’ στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 τα οποία είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά και θίγουν την προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μου. Κατόπιν αυτών, επικοινώνησα με τους δικηγόρους μου, προκειμένου να προχωρήσουν στα δέοντα ένδικα μέσα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Όλγα Τρέμη.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top