Select Menu


Εδώ, φίλοι μου, έχουμε πόλεμο. Πνέοντας τα λοίσθια η διαπλοκή χρησιμοποιεί κάθε μέσο, κάθε γελοιότητα για να πλήξει την αξιοπιστία της κυβέρνησης. 

Ο τρίτος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας δεν έχει δικαίωμα στη μπανανία να ζητήσει εξηγήσεις από έναν αστυνομικό που εκτελώντας εντολές (τίνος αλήθεια;) εμπόδισε με κλούβες και διμοιρίες ματ μια πορεία διαμαρτυρίας εναντίον της κυβέρνησης!!! 

Όλα τα παπαγαλάκια θαύμασαν την ψυχραιμία και το ήθος (!!!) του αστυνομικού που δεν της έριξε μια ροχάλα στη μούρη. 

Ο Βαρουφάκης είναι άχρηστος, τζογαδόρος και άσχετος, με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του. 

Γιατί πήγε στα εξάρχεια χωρίς συνοδεία, γιατί φωτογραφήθηκε σπίτι του, γιατί δίνει συνεντεύξεις; Γιατί τέλος πάντων ρε παιδί μου δεν είναι ένας "κανονικός" υπουργός οικονομικών όπως ο Στουρνάρας ή ο Χαρδούβελης; 

Και μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό της έγκυρης πληροφόρησης το πάντα αξιόπιστο μέγκα ξεκίνησε έρευνα και ρεπορτάζ για να καταδείξει τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και πόρους των νοσοκομείων και του συστήματος υγείας εν γένει (Κάπου ο Άδωνης θα βαράει πρέζα από τη χαρά του).

Αλλά δεν είναι όλα μαύρα, φίλοι μου. 

Ο Σταύρος είναι εδώ. 

Και είναι καλός στα παζάρια....

M. Hamilakis

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top