Select Menu

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο μας και όλα τα προϊόντα πού παράγονται στην Κίνα και Ινδία χωρίς να αφήνουν δεκάρα στην Ελλαδίτσα μας, μήπως θα έπρεπε να αγοράσουμε δώρα φτιαγμένα στον τόπο μας; 

Κάντε αυτό το έτος κάτι το διαφορετικό. 

Αν κάποιος στην οικογένεια έχει αυτοκίνητο, δωρίστε του όλοι μαζί μία αλλαγή λαδιών στον τοπικό μηχανικό της γειτονιάς, για να πιάσουν τόπο τα λεφτά σας. 

Τι θα λέγατε για δώρο, όλοι μαζί να κάνετε, γεύμα γιά δύο στο τοπικό ταβερνάκι στην Μαμά και μπαμπά. Τι θα λέγατε για δώρο Χριστουγέννων δύο εισιτήρια στον γειτονικό κινηματογράφο. 

Υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα βιβλίο Ελληνικό από Έλληνα συγγραφέα, ώστε τα λεφτά να μείνουν στην Ελλάδα! Τι θα λέγατε για δώρο, τοπικά παραδοσιακά προιόντα, σε καλαθάκι φτιαγμένο από τα χέρια μιάς βιοπαλαίστριας... 

Υπάρχουν χιλιάδες ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν την τοπική οικονομία χωρίς να βλάψουν την τσέπη σας καί όλοι μας να επωφεληθούμε. Να θυμάστε ότι όταν νοιαζόμαστε για τους άλλους, νοιαζόμαστε για τις κοινωνίες μας, καθώς και τα οφέλη που θα έρθουν πίσω πάλι σε μας με τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε. 

Θυμηθείτε βοηθώντας την τοπική οικονομία βοηθάμε όλους μας. 

Ή Παγκοσμιοποίηση που δεν δημιουργεί τοπικές εργασίες, δέν είναι ωφέλιμη.... 

Δεν χρειάζονται εισαγόμενα φώτα για να έχουμε γιορτές, Αγάπη ο ένας γιά τον άλλο χρειαζόμαστε! 

ΣΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Καλές Γιορτές με τα Αγαπημένα σας Πρόσωπα!!!

George Cyros

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top