Select Menu


Το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας με βούλευμά του αντικατέστησε την προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με περιοριστικούς όρους και διέταξε την απόφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών και συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, θα αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου προχώρησαν στην αντικατάσταση της προφυλάκισης του Αντ. Κάντα με περιοριστικούς όρους συνεκτιμώντας το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος αφενός μεν συνεργάστηκε με τις αρχές αφετέρου δε, επέστρεψε στο δημόσιο τα κλεμμένα ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Directnews.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top