Select Menu


Περίπου 42 εκατ. ανέκτησε το Δημόσιο από συντάξεις σε θανόντες δικαιούχους, δηλαδή το 1/4 απο το φέσι του Μεγάρου Μουσικής!

Συγκεκριμένα το Δημόσιο έχει αναζητήσει συντάξεις 3.423 θανόντων συνταξιούχων. 

Το ποσό που αναζητά είναι 63.139.920,79 ευρώ και ως τώρα έχει ανακτήσει 42.188.411,59 ευρώ. 

Από τα 42,1 εκατ. ευρώ που έχουν ανακτηθεί, τα 27,5 εκατ. ευρώ αναλήφθηκαν από τους λογαριασμούς των συνταξιούχων μέσω ΔΙΑΣ. Από τα υπόλοιπα 14,6 εκατ. ευρώ άλλα επιστράφηκαν με διπλότυπο είσπραξης εκ μέρους των συνδικαιούχων του λογαριασμού και άλλα καταλογίσθηκαν από τις αρμόδιες ΔΟΥ εις βάρος των συνδικαιούχων των λογαριασμών των θανόντων συνταξιούχων ή των κληρονόμων τους. 

Σύντομα θα αναζητηθούν και τα χρήματα για 43 έγγαμους συνταξιούχους στους οποίους δεν έπρεπε να καταβάλλεται σύνταξη από μεταβίβαση. Το Υπουργείο εκτιμά ότι από την καταγραφή των συνταξιούχων θα υπάρξει δημοσιονομικό όφελος 1.333.252,85 ευρώ κατά μήνα. Στο ποσό αυτό προστίθενται και 13.716,21 ευρώ από τη διαγραφή των 43 συνταξιούχων λόγω γάμου.

Δηλαδη ολοι οι «διεφθαρμένοι Ελληνες» μαζί, δεν έπιασαν ουτε το 1/100 του Μπομπολισταν, αν βάλουμε μεσα και τα θαλασσοδάνεια. ΠΡΟΣΟΧΗ, μιλάμε μονο για τα εκδοτικά. 

Αν βάλουμε και τα εθνικά νταβατζηλικια με τα δημοσια έργα, θα μπορούσαν εύκολα να τράφουν 5 εκ. Μαϊμου συνταξιούχοι. Όλη η Ελλαδα δηλαδη. 

Τωρα τα τρώνε οι δυο φαμίλιες μόνες τους. 

Ευτυχώς που έφυγε ο Βασιλιάς και έχουμε δημοκρατια.

Η Τρόικα να το ξέρει άραγε;

olympia.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top