Select Menu


Στις δεκαετίες του 1930 και 1940 ο Τιτάνας Royal Raymond Rife έφερε την επανάσταση σε ότι είχε γίνει μέχρι τότε και σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα στην υψηλή διακριτικότητα της οπτικής μικροσκοπίας.



Επίσης έφερε την επανάσταση στα πάντα πριν, μέχρι και σήμερα στην κυτταρική βιολογία. Μετέφερε την κυτταρική δομή πολύ πέρα από ότι ονειρεύτηκαν οι άνθρωποι τότε και σήμερα. Αποκάλυψε την άμεση σχέση μεταξύ των οργανωμένων ενεργειακών μορφών ζωής και των οργανωμένων βιολογικών συστημάτων.
Αποκάλυψε ότι η ζωή η ίδια είναι οργανωμένη και δυναμική, σε ένα πολύ λεπτότερο επίπεδο από ότι γράφουν στα βιβλία ιατρικής σήμερα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ΠΟΛΥ- ΜΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.

Παρήγαγε άμεσες, οικονομικές, ηλεκτρομαγνητικές θεραπείες του καρκίνου, της λευχαιμίας, και σε άλλες εξουθενωτικές ασθένειες. Το έργο του προοιωνίζει ένα μέλλον που η ανθρωπότητα θα μπορούσε να είχε, όπου οι περισσότερες εξουθενωτικές ασθένειες θα θεραπεύονταν γρήγορα και οικονομικά και όπου δεν θα υπήρχαν δηλητηριώδη φάρμακα, βίαιη ραδιενεργός ακτινοβολία, και όπου το σκληρό χημειο-θεραπευτικό «κάψιμο» του ασθενούς δεν θα ήταν απαραίτητο.

Για αυτήν του την κοσμοϊστορική εργασία του, εξοστρακίστηκε, ουσιαστικά φυλακίσθηκε σε μια ιατρική εγκατάσταση, καταστράφηκε, καταδικάστηκε και απορρίφτηκε από τους συνεργάτες του. Τα ευρήματα του αν και δημοσιεύθηκαν σε καταξιωμένες εκδόσεις και περιοδικά, απορρίφτηκαν και γελοιοποιήθηκαν. Κυριολεκτικά τον υποβίβασαν σε ένα μη-πρόσωπο με την δύναμη του ιατρικού καρτέλ. Τέλος, ξεφεύγοντας από την επιβολή περιορισμού του, έζησε τα υπόλοιπα χρόνια του και πέθανε ήρεμα και άγνωστα. Ουσιαστικά δολοφονήθηκε έμμεσα πεθαίνοντας από μαρασμό.

Το Universal Microscope του Rife

Με το Universal μικροσκόπιο του, ο Rife πετύχαινε οπτική διακριτικότητα μέχρι 31.000 διαμέτρους και μεγέθυνση μέχρι 60.000 διαμέτρους.

Το μικροσκόπιο του μπορούσε να εξετάζει ζωντανούς ιούς, ζωντανά βακτήρια, και άλλους μη-ανακαλυφθέντες ακόμη ζωντανούς οργανισμούς και ζωντανές ενεργειακές μορφές που κανένα άλλο μικροσκόπιο δεν μπόρεσε ποτέ να δει μέχρι σήμερα.

Ακόμη και σήμερα μόνον το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δίνει τέτοια διακριτικότητα και καταφέρνει να σκοτώνει τα αντικείμενα που εξετάζει. Επιπλέον αδυνατεί να ανιχνεύσει ή να δει τις «ζωντανές ενεργειακές μορφές» που αποκάλυπτε το μικροσκόπιο του Rife.

Για να εκτιμήσουμε την επίτευξη του Rife ας συνοψίσουμε μερικούς από τους παράγοντες ενός οπτικού μικροσκοπίου.

Το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο αποκαλύπτει μόνο την «σφαγή των νεκρών μικροοργανισμών» του πεδίου μάχης αφού τα πάντα έχουν καταστραφεί. Με αυτό κανείς παρατηρεί τα φυσικά υπολείμματα κι όχι τους ζωντανούς παίκτες. Για μια ενθαρρυντική δουλειά, πάντως δείτε το «Virometer» του Michael Hercher ένα όργανο για την μέτρηση των μεγεθών των ιών χρησιμοποιώντας ένα οπτικό μικροσκόπιο, SPIE Seminar Proc., 1977, p.17-22.


Πολλοί παράγοντες είναι σημαντικοί για την λειτουργία ενός μικροσκοπίου: Διακριτικότητα, μεγέθυνση και το κοντράστ να είναι οι κυριότεροι.

Με την διακριτικότητα αναφερόμαστε στην ικανότητα του οργάνου να διακρίνει ένα μικρό αντικείμενο. Με άλλα λόγια, σαν να κοιτάζετε τον χάρτη με τα γράμματα του οπτικού που σας εξετάζει αν μπορείτε να δείτε τα μικρότερα πράγματα.

Με την μεγέθυνση ή μεγεθυντική ικανότητα εννοούμε την ικανότητα του οργάνου να μεγεθύνει την εικόνα που παράγεται. Χονδρικά είναι η σχέση του φαινομένου μεγέθους του αντικειμένου που φαίνεται μέσα από το μικροσκόπιο με το φαινομενικό μέγεθος του ίδιου αντικειμένου βλέποντας το χωρίς το όργανο.

Η μεγεθυντική ισχύς είναι ακριβώς όπως όταν μεγεθύνουμε μια φωτογραφία. Δεν θα βελτιώσει την διακριτικότητα ούτε θα κάνει πιο καθαρή την φωτογραφία, αλλά θα κάνει πιο εύκολο να το δει ο άνθρωπος χειριστής. Εάν συνεχίσετε να μεγεθύνετε την φωτογραφία θα γίνεται πιο κοκκώδης έως ότου δεν θα μπορούν να φανούν περισσότερες λεπτομέρειες με υψηλότερη μεγέθυνση.

Το κοντράστ αναφέρεται στην διακριτικότητα με την οποία τα διάφορα μέρη του αντικειμένου μπορούν να ξεχωρίσουν το ένα από το άλλο. Για την ενίσχυση της αντίθεσης των αντικειμένων κάτω από το μικροσκόπιο, η χρώση των αντικειμένων χρησιμοποιείται συχνά. Πολύ συχνά η δράση της χρώσεως αφ’ εαυτού μπορεί να σκοτώσει τους ζώντες οργανισμούς – όπως τα βακτήρια – τα οποία είναι υπό εξέταση.

Μπορούμε να δηλώσουμε την διακριτικότητα ενός οπτικού μικροσκοπίου με τους όρους της διαμέτρου του μικρότερου αντικειμένου που είναι ορατό: για παράδειγμα, τόσα νανόμετρα. Η μπορούμε απλά και χαλαρά να μιλάμε για πολλές χιλιάδες διαμέτρους.

Η διακριτικότητα ενός οπτικού μικροσκοπίου εξαρτάται από τις συνθήκες φωτισμού, το οπτικό του σύστημα, και το γεγονός ότι το αντικείμενο που βλέπουμε διαθλά και απλώνει το φώς. Ένα μεγάλο εύρος μηχανισμών χρησιμοποιείται στα οπτικά μικροσκόπια για τον φωτισμό την διακριτικότητα και το κοντράστ.


Σύμφωνα με την στάνταρντ θεωρία του Rayleigh, τα νορμάλ οπτικά μικροσκόπια περιορίζονται στην διακριτικότητα τους σε περίπου το μισό του μήκους κύματος. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στα 250 nanometers στον φωτισμό ορατού φωτός. Κάποιος μπορεί να την βελτιώσει χρησιμοποιώντας υπεριώδες φώς και οπτικά χαλαζία. Το υπεριώδες έχει υψηλότερη συχνότητα από το ορατό φώς και για αυτό μικρότερο μήκος κύματος. Πάντως πέρα από τα 240 nanometers η διακριτικότητα του οπτικού μικροσκοπίου εξαφανίζεται.

Λίγοι ερευνητές ειδικά στις δεκαετίες του 1930 και 1940 εξέφρασαν την γνώμη τους για άλλους παράγοντες, όπως την «ποιότητα των φακών» που επηρεάζουν την διακριτικότητα. Ορισμένοι ανέφεραν αποτελέσματα για περίπου το ένα δέκατο του μήκους κύματος. Μεταφράζοντας το χαλαρά σημαίνει μια τάξη 5.000 με 6.000 διαμέτρους. Το αξιόπιστο ανώτερο όριο φαίνεται να είναι – και ακόμη είναι – περίπου 3.000 διαμέτρους, πάντως.

Τα νορμάλ οπτικά μικροσκόπια απλώς είναι σχεδόν άχρηστα για να δούμε τους ιούς. Θα ξεχωρίσουν μόνο τους πολύ μεγάλους ιούς και δεν θα διακρίνουν τα εσωτερικά χαρακτηριστικά ούτε ακόμη αυτών των γιγάντων.

Πολλές από τις σημερινές γνώσεις μας για την δομή και τα σχήματα των ιών προέρχεται από τη χρήση των ηλεκτρονικών μικροσκοπίων. Βομβαρδίζουν το παρατηρούμενο αντικείμενο με μια σφοδρή βροχή ενεργητικών ηλεκτρονίων. Αυτά τα όργανα δεν βλέπουν τίποτα από την λειτουργία του ιού, γιατί τον σκοτώνουν στιγμιαίως στην προσπάθεια να τον δούνε.

Με το universal microscope του Rife, οι δυναμικές λειτουργίες της ζωής του ιού μπορούσαν να παρατηρηθούν χωρίς να τον σκοτώσουμε.

Με το μικροσκόπιο του Rife, μια ολόκληρη γκάμα πολύπλοκων οργανισμών και δομών κάτω από το μέγεθος των βακτηρίων αποκαλύφθηκε. Πολλοί από αυτούς τους οργανισμούς δεν είναι γνωστοί στην σημερινή επιστήμη, αν και για μερικούς από αυτούς γραφτήκανε κάποια πράγματα εκείνο τον καιρό.

Βακτήρια με δυνατότητα φιλτραρίσματος – μορφές οι οποίες περνούσαν εύκολα μέσα από φίλτρα που υποτίθεται ότι εύκολα μπορούσαν να μπλοκάρουν το πέρασμα τους – ανακαλύφθηκαν και αναφέρθηκαν από τον Rife και τους ιατρούς συναδέλφους του.

Επιπροσθέτως το μικροσκόπιο του Rife – που περιείχε πρίσματα από χαλαζία και φακούς και στάδια παρεμβολών (ετεροδύνωση) – αποκάλυψε φωτοστέφανα γύρω από τους ζώντες οργανισμούς που άλλα μικροσκόπια δεν μπορούσαν να δουν, παρόλο που το αντικείμενο ήταν μέσα στην διακριτική τους ικανότητα. Περαιτέρω αποκάλυψε την ύπαρξη ολόκληρων οργανισμών και φόρμες που άλλα μικροσκόπια δεν μπορούσαν να δουν – παρόλο που ξανά το μέγεθος των οργανισμών ήταν μέσα στην διακριτική τους ικανότητα.


Με άλλα λόγια, το μικροσκόπιο του Rife όχι μόνο αποκάλυπτε μικρότερες φυσικές φόρμες από ότι οποιοδήποτε άλλο μικροσκόπιο μπορούσε να δει, αλλά επίσης αποκάλυψε ευμεγέθεις φόρμες «ζωντανής ενέργειας» που κανένα άλλο μικροσκόπιο δεν μπορούσε να δει.

Ο Rife Απέδειξε Ότι Τα Πάντα Είναι Ζωντανά

Ο βαθμός της μικρότητας που το μικροσκόπιο του Rife μπορούσε να διακρίνει και οι αξιοσημείωτες ενεργειακές φόρμες που μπορούσε να ανιχνεύσει, έδειχναν την απ’ ευθείας ανίχνευση της οργάνωσης της εικονικής καταστάσεως του ζωντανού οργανισμού που επιτύγχανε το όργανο.

Η επιστήμη του σήμερα απλώς κάνει πως ψαχουλεύει στον δρόμο, προς κάποιο είδος φυσικής που θα μπορούσε να εξηγήσει ένα τέτοιο εκπληκτικό αποτέλεσμα του οργάνου. Σήμερα πάντως στον σκληρό πυρήνα της βιβλιογραφίας έχει αποδειχθεί ότι το οπτικό όριο της διακριτικότητας θα μπορούσε να το ξεπεράσουμε δραστικά, χρησιμοποιώντας παροδικά κύματα.

Δείτε T. Sato et al, «Application of evanescent waves to microscopic observation,» Bull. Tokyo Inst. Technol. (Japan), No.125, 1974. p. 35-41. See also G.A. Massey, «Microscopy and pattern generation with scanned evanescent waves,» Appl. Opt. (Poland), 13(3),1983. p. 247-255.


Εν συντομία θα δώσουμε μια εξήγηση τέτοιων παροδικών κυμάτων.

Ο ηλεκτρομαγνητισμός έχει δειχτεί από την θεωρία Kaluza-Klein ότι στην πραγματικότητα υπάρχει στην πέμπτη διάσταση. Με άλλα λόγια, ο ΕΜ (ηλεκτρομαγνητισμός) είναι υπερδιαστατικός. Ρέει στην Πέμπτη διάσταση, που είναι «τυλιγμένο γύρω» από κάθε σημείο στο νορμάλ διάστημα. Είναι κατά πρώτη προσέγγιση το εξωτερικό περιβάλλον κάθε νορμάλ σημείου στον τρισδιάστατο χώρο.

Ας το ξαναπούμε.

Το ηλεκτρομαγνητικό «μέσο» από μόνο του είναι τελείως εξωτερικό σε κάθε σημείο στον χώρο. Κάθε ένα από τα σημεία μας περιβάλλεται στο ανώτερο χώρο από το ηλεκτρομαγνητικό μέσο.

Ζούμε μέσα σε ένα τελείως ηλεκτρομαγνητικό μέσο. Δεν είναι απλώς ένα «ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον» στον χώρο μας, αντίθετα είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον στο υπερδιάστημα.

Το οτιδήποτε είναι απλώς η εσωτερική δομή του ηλεκτρομαγνητικού μέσου!

Αυτό είναι το «κενό».

Αυτός είναι ο «χωροχρόνος».

Αυτή είναι η «εικονική κατάσταση».

Αυτή είναι η φυσική ύλη.

Είναι όλο ζωντανό. Πλήρως και εντελώς ζωντανό.

Κάθε τι είναι ζωντανό. Δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνον ζωή.

Το ηλεκτρομαγνητικό μέσο είναι ζωντανό.


Μέσα σε μια τοπικά οργανωμένη βιοδυναμική περιοχή,  «είναι εξίσου ζωντανό σε όλες τις κατευθύνσεις.»

Κάθε βιοδυναμική αλλαγή, σε οποιονδήποτε επίπεδο, εκτείνεται «φθίνοντας εκθετικά» προς το άπειρον, με την στάνταρντ θεωρία. Μέλος της αλλαγής του δυναμικού υπάρχει σε κάθε σημείο σε ολόκληρο το χωρικό σύμπαν. Και εκεί σε εκείνο το σημείο, το ίδιο κάνουν και οι βιοδυναμικές αλλαγές για κάθε άλλο βιοσύστημα στο σύμπαν.

Το κάθε τι είναι ζωντανό. Δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνον ζωή.

Παντού. Πάντοτε.

Μια ανταλλαγή μεταξύ αυτού του «ζωντανού, περιβάλλοντος ηλεκτρομαγνητικού μέσου» και κάθε σωματιδίου στον τρισδιάστατο χώρο συνεχώς λαμβάνει τόπο. Αυτή η ανταλλαγή περιλαμβάνει την αποκαλούμενη εικονική ροή σωματιδίων.

Αν μοντελοποιήσουμε τις υψηλότερες διαστάσεις, όσο είναι αναγκαίο ώστε να περιλαμβάνει τον «ζωολογικό κήπο των σωματιδίων» που ανακαλύφθηκε από την μοντέρνα φυσική των σωματιδίων, κάθε μια από αυτές τις «υψηλότερες διαστάσεις» αντιστοιχεί σε ένα «διαδοχικά βαθύτερο» επάλληλο επίπεδο της εικονικής ροής των σωματιδίων του κενού, η μέσα σε αυτό το ηλεκτρομαγνητικό μέσον που μας περιβάλει.

Οι καταστάσεις των ζωντανών συστημάτων, οι δομές και οι δυναμικές λειτουργίες και οι ανισόπεδοι ηλεκτρομαγνητικοί κόμβοι σε όλες τις υψηλότερες «διαστάσεις» – δια μέσου πολλών επάλληλων επιπέδων της εικονικής καταστάσεως/κενού/χωροχρόνου.

Εκτός από το πρώτο επίπεδο της εικονικής καταστάσεως (η 5η διάσταση της θεωρίας Kaluza-Klein), η χονδροειδής (κλασσική) ηλεκτρομαγνητική θεωρία αγνοεί τελείως την αναδιπλωμένη με τάξη βαθύτερη δομή του ηλεκτρομαγνητισμού (του μέσου του ΕΜ).

Χρησιμοποιώντας τόσο χονδροειδή ηλεκτρομαγνητική επιστήμη, η ορθόδοξη επιστήμη μπορεί μόνον να ανιχνεύσει και να κατανοήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του ζωντανού οργανισμού. Επιπλέον μπορεί μόνον να ανιχνεύσει και να καταλάβει τα χονδροειδή αποτελέσματα που κινούν την τρισδιάστατη ύλη – τα παρατηρήσιμα σωματίδια.

Έτσι ανιχνεύει μόνον τις χονδροειδέστερες ανταλλαγές μεταξύ του «νού» η της «ζωής» και της ύλης. Ειδικά ανιχνεύει μόνον τα τελικά αποτελέσματα των ανταλλαγών της χονδροειδούς κινήσεως των σωματιδίων μεταξύ τους.

Ο πρώτος υπεραριθμός «i», η τετραγωνική ρίζα του -1 – χρησιμοποιείται για να κάνει μοντέλο μια άλλη διάσταση σε ορθή γωνία με τις δικιές μας τρεις φυσιολογικές. Ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα έτσι μοντελοποιείται να έχει δύο μέρη: το πρώτο είναι το μέρος που επηρεάζει η κινεί ένα υλικό σωματίδιο, και αυτό ονομάζεται το «αληθινό» η «παρατηρήσιμο» κομμάτι. Το δεύτερο μέρος του ΕΜ κύματος είναι το συστατικό που βρίσκεται στην «φανταστική» (ατυχής στάνταρντ όρος) διάσταση. Το φανταστικό μέρος δεν κινεί από μόνο του φορτισμένα σωματίδια, έτσι θεωρείται «κάτι άλλο από αληθινό.»


Σημειώστε ότι αυτό είναι που συμβαίνει σε αυτό το είδος του ορθόδοξου μοντέλου όπως στην κίνηση των φορτισμένων σωματιδίων.

Ο ανθρώπινος «συνειδητός νους» είναι λειτουργικό τμήμα του συνολικού ανθρώπινου μυαλού που έχει ειδικά ταιριάξει να λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με την χονδροειδή σωματική ανίχνευση της αντιδράσεως με τα φωτόνια (το φώς).

Έτσι συνειδητά ανιχνεύουμε και «συνειδητοποιούμε» μόνο το πρώτο επίπεδο της πραγματικότητας: η διεπαφή μεταξύ του πρώτου επιπέδου του εικονικής – καταστάσεως/κενού/χρονοχώρου και τον τρισδιάστατο χώρο των παρατηρούμενων σωματιδίων μάζας.

Μιας και ο φυσικός πρέπει να είναι «συνειδητός» στην παρατήρηση του ή καθοριστική ανίχνευση, η διαδικασία ανιχνεύσεως πρέπει να έχει ένα τελικό στάδιο που παράγει μια φωτοηλεκτρική αλληλεπίδραση με το σώμα του – για αυτό είναι όλο που το συνειδητό μυαλό ανιχνεύει και επεξεργάζεται.

Όλα χημικά, ηλεκτρικά, κλπ. σύμφωνα με την κβαντική μηχανική, θα περιλαμβάνει σε ριζικό επίπεδο του, μόνο το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο.

Το Μικροσκόπιο του Rife Χρησιμοποιούσε Παροδικά Κύματα

Πάντως, είναι σίγουρα πιθανόν να κατασκευαστεί ένα όργανο πολλαπλών σταδίων και ένα το οποίο σε υψηλότερο στάδια αντιδρά κυρίως με τα βαθύτερα επάλληλα επίπεδα της εικονικής καταστάσεως του κενού. Αυτό σημαίνει ένα όργανο που αντιδρά με φαινόμενα υψηλοτέρων διαστάσεων. Αυτό σημαίνει επίσης, ένα όργανο που αντιδρά με τα επάλληλα επίπεδα του ηλεκτρομαγνητισμού. Εάν τα στάδια αυτά αλληλεπιδρούν αιτιακά με ένα κατακόρυφο τρόπο, τότε η τελική αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο σώμα και το νευρικό σύστημα μπορεί ακόμη να αφορά τον «νορμάλ ηλεκτρομαγνητισμό» και ακόμη να δείχνει ένα υψηλότερο διαστατικό φαινόμενο, γεγονός η λειτουργία.

Αυτό ήταν ακριβώς που έκανε ο Rife: Το Universal Microscope του μπορούσε να διεισδύσει σε ένα πολύ λεπτότερο επίπεδο της πραγματικότητας, επειδή τα πολλαπλά στάδια του χρησιμοποιούσαν παροδικά κύματα.

Να τι εννοούμε με αυτό. Ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα συνιστάται από ένα «αληθινό» κομμάτι και ένα «φανταστικό» κομμάτι, όπως έχουμε συζητήσει. Είναι πιθανόν, πάντως το αληθινό κομμάτι να μηδενισθεί, και ακόμη να έχουμε το «φανταστικό» κομμάτι να παραμένει και να μεταβάλλεται δυναμικά.

Αυτό το είδος κύματος – που περιλαμβάνει μόνον το «φανταστικό» μέρος – λέγεται ότι είναι ένας τύπος σύμπλοκου κύματος ή ένα παροδικό κύμα.

Στην προχωρημένη θεωρία των ηλεκτρομαγνητικών κυματοδηγών και της οπτικής θεωρίας, τέτοια παροδικά κύματα μπορεί να λειτουργήσουν για να καθοδηγήσου ή να προσδιορίσουν τα πραγματικά μέρη των κυμάτων EM. Το «αληθινό μέρος» είναι αυτό που θα αντιδράσει με τα ηλεκτρόνια και θα τα κινήσει δίνοντας μας μια «ένδειξη.»

Με άλλα λόγια, το «πραγματικό» μέρος του ΕΜ κύματος θα κινηθεί και θα οδηγηθεί από το «ανωτέρας διαστάσεως» η παροδικό κομμάτι, η ακόμη με χωριστά παροδικά μέρη – καθαρά παροδικά κύματα.

Έτσι κάποιος μπορεί να κτίσει μια συσκευή η όργανο που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα για να αποκαλύψει τι συμβαίνει σε μια ολόκληρη διάσταση πέρα από αυτό που βλέπουμε φυσιολογικά. Οι κυματοδηγοί σε ορισμένα ραντάρ ραδιοσυχνότητας ήδη το κάνουν.

Τέτοια όργανα δεν περιορίζονται στην διακριτικότητα που καθορίζεται από το «αληθινό» μέρος του ηλεκτρομαγνητικού (όπως είναι το «αληθινό μέρος» του φωτός). ‘Ένα τέτοιο μικροσκόπιο δεν θα ήταν απαραίτητο να περιορίζεται η διακριτικότητα του από το μήκος κύματος του φωτός που χρησιμοποιείται να απεικονίσει το παρατηρούμενο αντικείμενο.

Πράγματι, αν κάποιος χρησιμοποιεί ένα υψηλότερο διαστάσεων μοντέλο Kaluza-Klein (ποιας σωματιδιακής φυσικής πρέπει να εξεταστεί), θα μπορούσε κανείς να χτίσει ένα «επαναλαμβανομένων σταδίων» μέσο που μπορεί να δει πολύ περισσότερες υψηλότερες διαστάσεις. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα σαν να βλέπει κανείς πιο βαθιές επάλληλες καταστάσεις στην εικονική κατάσταση.


Αυτό είναι ακριβώς που έκανε ο Royal R. Rife: Ανέπτυξε ένα μικροσκόπιο χρησιμοποιώντας πολλαπλά στάδια, ειδικές παρεμβολές, κλπ. Έκτισε ένα πολλών σταδίων όργανο παροδικού κύματος που μπορούσε να δει σε υψηλότερες διαστάσεις και βαθύτερα επίπεδα της εικονικής καταστάσεως.

Τα μικροσκόπια του Rife ήταν εκπληκτικά διαφορετικά από τα νορμάλ μικροσκόπια. Για αυτό μπορούσε να δει φαινόμενα και οργανισμούς, φαινομενικά εντός της ικανότητας του μεγέθους της κανονικής διακριτικότητας του μικροσκοπίου που τα κανονικά μικροσκόπια δεν μπορούσαν να δουν.

Πάντως το μικροσκόπιο του Rife ήταν υπερβολικά δύσκολο να εστιαστεί. Ο Rife συχνά πέρναγε 24 ώρες στην σειρά με το Universal Microscope, απλώς για να το εστιάσει.

Τα παροδικά κύματα διαπερνούν την εικονική κατάσταση (τις υπερδιαστάσεις) και αλληλεπιδρούν με ότι σε μας είναι «αδιάστατο» (αυτό που δεν τέμνεται χωρικά με τον τρισδιάστατο χώρο). Παρεμβαλλόμενα πολλαπλά παροδικά κύματα που ανακλώνται από/έχοντας αλληλεπιδράσει με αυτά (σε μας) μη φυσικές φόρμες μπορούν ξανά να αναπαραγάγουν συνηθισμένο ηλεκτρομαγνητικό «φώς».

Έτσι λοιπόν το μικροσκόπιο των παροδικών κυμάτων, εάν είναι σωστά κτισμένο , επιτρέπει σε κάποιον να «δει» απ'ευθείας (και να φωτογραφήσει) αυτά που σε μας είναι ζωντανές μορφές ενέργειας, μη φυσικά όντα και χωρίς τρισδιάστατα υλικά σώματα.

Εάν κάποιος πρόκειται να αποδεχτεί τις πολύ-διαστατικές θεωρίες αναγκαίες για να εξηγήσουν την σωματιδιακή φυσική, κάποιος πρέπει να δεχτεί την πιθανότητα των ζώντων όντων υψηλοτέρων διαστάσεων, τα οποία μπορούμε να δούμε σαν ζωντανές ενεργειακές φόρμες η σαν σκεπτομορφές. Αυτές θα φαινόντουσαν σαν μη φυσικά όντα σε εμάς – όπως είναι ο χρόνος – αλλά είναι αληθινός και αλληλεπιδραστικός παρ'όλα αυτά.

Το ίδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπτυχθούν όργανα ικανά να αποκαλύψουν τον ζώντα μη φυσικό κόσμο γύρω μας – όπως τα ανθρώπινα βιοδυναμικά , τις εσωτερικές τους δομές (που περιλαμβάνουν «σκεπτομορφές»), κλπ. 
Αυτό που οι Σοβιετικοί ονομάζουν βιόπλασμα μπορεί να παρατηρηθεί άμεσα και να φωτογραφηθεί. Πρέπει μόνον να αναπτύξουμε τα αναγκαία όργανα. Η απαιτούμενη επιστήμη είναι δύσκολη, αλλά όλα τα στοιχεία υπάρχουν στην βιβλιογραφία.

Αυτό έκανε το μικροσκόπιο του Rife. Ήταν ο πρόδρομος των μηχανημάτων που χρειαζόμαστε να αναπτύξουμε για την ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και ο Rife ο αληθινά μεγάλος και παραγνωρισμένος πιονιέρος. Με μια εφόρμηση η ιατρική επιστήμη θα μπορούσε – αν του το επέτρεπαν οι γνωστές Μυστικές Εταιρίες- να είχε βρεθεί ένα αιώνα μπροστά. Η ανελέητη καταστολή του Rife και του φανταστικού επιστημονικού επιτεύγματος του ήταν μια από τις πιο ποταπές πράξεις που διαιωνίζονται πάντα από το ορθόδοξο επιστημονικό κατεστημένο.

Ο Rife απεκάλυψε μια Πολύ πιο Θεμελιώδη, Ζωντανή Βιολογία.

Με το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife ήταν επίσης δυνατόν να δει το εσωτερικό των αποκαλούμενων «pinpoint» κυττάρων που βρίσκονται ανάμεσα στα νορμάλ κύτταρα των ιστών και είναι μετά βίας ορατά στα κοινά μικροσκόπια.

Εδώ βρίσκεται ο καταπληκτικός ζωντανός κόσμος μέσα σε αυτά τα «pinpoint» κύτταρα (η κύτταρα μύτης καρφίτσας), όπως αποκαλύφθηκε κάτω από το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife. Όταν ένα τέτοιο κύτταρο «pinpoint» μεγεθύνθηκε, ακόμη μικρότερα κύτταρα αποκαλύφθηκαν μέσα στην δομή του. Όταν ένα από αυτά τα ακόμη μικρότερα κύτταρα μεγεθύνθηκε, φάνηκε ότι αποτελείται από ακόμη μικρότερα κύτταρα.

Με το μικροσκόπιο του Rife, αυτή η διαδικασία μπορούσε να επαναληφθεί μέχρι 16 φορές. Μια εκπληκτική επάλληλη σειρά οργανωμένων επιπέδων αποκαλύφθηκε στο ζωντανό κύτταρο, πολύ πιο θεμελιώδες από οτιδήποτε υπάρχει στην παρούσα βιολογική θεωρία.

Ο συγγραφέας δείχνει με έντονο τρόπο ότι αυτά τα επίπεδα αντιστοιχούν σε ηλεκτρικά , και είναι στην εικονική ροή σωματιδίων σε ανταλλαγή με τα ηλεκτρομαγνητικά δυναμικά του περιβάλλοντος τους. Αυτό περιλαμβάνει τα δικά τους βιοδυναμικά που είναι επικεντρωμένα στον πυρήνα των ατόμων που αποτελούν το φυσικό υλικό των κυττάρων και τα οποία φορτίζονται με ειδικά εσωτερικά μοτίβα.

Το βιοδυναμικό από μόνο του οργανώνεται σε μια αντίστοιχη σειρά εικονικής καταστάσεως των επάλληλων επιπέδων και λειτουργιών. Το δομημένο βιοδυναμικό των κυττάρων είναι ένα ζωντανό, οργανωμένο λειτουργικό πράγμα, και η εσωτερική του λειτουργία κυριολεκτικά αποτελεί το «πνεύμα» η τον «αληθινό μη υλικό βαθύτερο νου» του οργανισμού.

Όλα τα επάλληλα επίπεδα είναι σε συνεχή ηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή «πάνω και κάτω» το ένα με το άλλο, ιδιαίτερα σε σχέση με οργανωμένα πρότυπα ροής των εικονικών σωματιδίων.

Επιπροσθέτως, όλα τα κύτταρα βρίσκονται σε συνεχή ηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή «κατά μήκος» το ένα με το άλλο, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό προσδίδει ένα δυναμικό, δομημένο, ζωντανό βιοδυναμικό για ολόκληρο τον βιοοργανισμό (ολόκληρο το σώμα). Μέσα σε αυτό το δυναμικό, συμβαίνει συνεχώς μια δυναμική ανταλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η βάση για το κύριο κυψελοειδές σύστημα επικοινωνίας που ο Dr. Fritz Albert Popp ανακάλυψε.

Το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife είχε αποκαλύψει τις μη υλικές λειτουργικές ζωικές μορφές (δομημένες, δυναμικές, ζωντανά βιοδυναμικά) συνδεδεμένα σε υλικά σώματα.

Μπορούσε να παρακολουθήσει τις «διηθήσιμες» μορφές βακτηρίων – πραγματικές ζωντανές μορφές βιοδυναμικού των οργανισμών που δεν μπορούσαν να ξεχωριστούν από τα φίλτρα, αλλά μπορούσαν να περνάνε μέσα από κάθε φίλτρο. Μπορούσε να παρακολουθεί τις αλληλεπιδράσεις αυτών των μορφών, αλλαγές της φόρμας, μεταφράσεις και μεταδόσεις των μορφών, κλπ. Εκ των οποίων καμία δεν μπορεί να ανιχνευθεί από την παρούσα βιολογική θεωρία ή την ιατρική επιστήμη. Επακριβέστερα, μπορούσαν εύκολα να ρέουν γύρω από τα τρισδιάστατα φίλτρα, καθόσον είναι υπερδιαστατικά.

Σημείωση: Τι να πούμε και εμείς οι αυτόκλητοι ερευνητές συνωμοσιολογικοπαρανοϊκοί! Τα λέμε χρόνια τώρα. Απλώς έχουμε βαρεθεί να σιχτιρίζουμε την απερίγραπτη βλακεία των συφοριασμένων από την συναισθηματική πανούκλα, των «θεών με την λευκή μπλούζα» και των υποτακτικών τους.

Ο Rife είχε προχωρήσει την βιολογία και την βιοφυσική ένα αιώνα με ένα κβαντικό Άλμα. Όπως πάντα, οι ορθόδοξοι επιστήμονες – οι περισσότεροι των οποίων στο επιστημονικό τους παράδειγμα το παραδέχονται οι ίδιοι ότι είναι υλιστές – και φυσικά ήταν τελείως απροετοίμαστοι να δεχτούν μια τέτοια ΑΙΡΕΣΗ.

Προφανώς το υλιστικό δόγμα της επιστήμης του τότε – και της επιστήμης του σήμερα – αντέδρασαν πολύ εχθρικά σε τέτοιες «ανοησίες». Αντίθετα προς την επικρατούσα αίγλη, οι περισσότεροι επιστήμονες είναι δογματικά προσκολλημένοι στο υλισμό και στο δόγμα του παρόντος παραδείγματος. Αντιμέτωποι με μια σύγκρουση που παρέχεται από το πείραμα, οι περισσότεροι θα κρατηθούν από το δόγμα και θα απορρίψουν το πείραμα – το ακριβώς αντίθετο από την επιστημονική μέθοδο που ασπάζονται.

Η επαναστατική δουλειά του Rife δεν έχει εξαιρέσεις. Επιβαρύνθηκε με την ατέλειωτη και την πλήρη αντίθεσή των ισχυρών προσώπων που ασκούν έλεγχο στην κατεύθυνση της βιολογίας και της ιατρικής επιστήμης για τα προσωπικά τους κέρδη.

Ο Rife καταδιώχτηκε στο δικαστήριο με χαλκευμένες κατηγορίες. Αν και αθωώθηκε, αναδύθηκε ένας ταραγμένος άνθρωπος, σπασμένος και αλκοολικός. Η δουλειά του κατεστάλη. Τα όργανα του αφέθηκαν να μαζεύουν σκόνη. Επίσης τον εισήγαγαν βίαια σε μια ιατρική «εγκατάσταση». Τελικά ξεφεύγοντας από την «φυλακή» του ο Rife πέρασε τα εναπομένοντα χρόνια του ήρεμα. Πέθανε χωρίς ποτέ να δικαιωθεί για τις θαυμαστές κοσμοϊστορικές του ανακαλύψεις.

Αλλά τουλάχιστον μας άφησε μια κληρονομιά. Άνθρωποι που ακόμη ζουν, ήξεραν τον Rife όσο ζούσε και την δουλειά του, κατά τον ένα η τον άλλο τρόπο. Μερικά από τα μικροσκόπια του υπάρχουν ακόμη, αν και δεν δουλεύουν λόγω του ότι λείπουν κομμάτια που είναι κλεμμένα. Με την κατάλληλη χρηματοδότηση, μια φωτισμένη ομάδα επιστημόνων και ερευνητών μπορούν να μαζευτούν και σύντομα να επισκευάσουν τα εναπομείναντα όργανα του Rife και να ντουμπλάρουν την απίστευτη δουλειά του.

Με συμπυκνωμένη προσπάθεια, η δουλειά του Rife θα παίξει ένα πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη μιας απ’ ευθείας ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας του AIDS. Σαν υποπροϊόν, θα παίξει ένα ρόλο στην ταχύτατη ανάπτυξη θεραπειών για τον καρκίνο και άλλες εξουθενωτικές αρρώστιες.


Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο γιατρός Royal Raymond Rife, που είδε ζωντανά και ονομάτισε το κρυπτοιό του καρκίνου τον Cryptosides Primordiales!

Η συνεισφορά του Royal R. Rife’s μπορεί ακόμη να σώσει την μισή ανθρωπότητα και να αποτρέψει την κατάληψη της από τους Σοβιετικούς!

Άρθρο σε μετάφραση και διασκευή του: Thomas E. Bearden, President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired).
***

Για όσους στενόμυαλους δεν αντιλαμβάνονται το «Σοβιετικοί» παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο μου «Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου» στο www.terrapapers.com. Αν μπορούν ας σκεφτούν τα παρακάτω. Βαρέθηκα να τα γράφω και να με ρωτούν βλακείες.

«Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Σοβιετικοί ξεκίνησαν ένα αληθινά γιγαντιαίο πρόγραμμα για να μαζέψουν και να εκτιμήσουν όλη την επιστημονική βιβλιογραφία της Δύσεως. Όλο το υλικό επανεξετάστηκε πλήρως και αφομοιώθηκε, σε μια σκόπιμη έρευνα για να βρεθεί κάτι καινούργιο. Τίποτα παρόμοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην Δύση. Αχ !! που είσαι Τέσλα !!!

Το 1950 οι Σοβιετικοί μάλλον είχαν ήδη ανακαλύψει την Σύζευξη σε Φάση και το Χρονικά Αντεστραμμένο κύμα, στα προγραμματισμένα τους ραντάρ χρησιμοποιώντας τους Γερμανούς επιστήμονες. Η έρευνα τους σίγουρα θα είχε αποκαλύψει ότι το Χρονικά- Αντεστραμμένο κύμα είναι η λύση στην κυματική εξίσωση και ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο σε όλα τα κύματα και τις περιοχές συχνοτήτων, κάτω από μη-γραμμικές καταστάσεις. Τονίζουμε το γεγονός ότι από την αρχή οι Σοβιετικοί οδηγούσαν τον κόσμο στην μη γραμμική επιστήμη και τα μαθηματικά.

Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι Σοβιετικοί πρέπει να είχαν ξεκινήσει ένα έντονο πρόγραμμα αναπτύξεως σε αυτά τα όπλα- ραντάρ (TR). Εάν ήταν έτσι η Σοβιετική Ένωση είχε το ισοδύναμο επτά η οκτώ Σχέδια Manhattan, πλάτη με πλάτη, στην ανάπτυξη, αποθήκευση και επιχειρησιακή χρήση των TR κυματικών οπλικών συστημάτων. Τουλάχιστον πέντε γενεές τέτοιων όπλων έχουν αναπτυχθεί. Πρόκειται για θέμα τεράστιας σημασίας για τις ΗΠΑ – και ένα το οποίο οι κοινότητες των υπηρεσιών πληροφοριών και επιστημονικές των ΗΠΑ το έχουν χάσει το παιχνίδι. Λόγω της στενοκεφαλιάς των πολυεθνικών εταιριών.

Δεν μιλώ για την χώρα μας, ενώ έχουμε τα δυνατά και ικανά μυαλά, με ελάχιστο κόστος θα μπορούσαμε να τα κάνουμε, 2 παλιά ραντάρ και 10 υπολογιστές ! αλλά από μαγκιές, βλακεία, εγωισμό και απογόνους του Εφιάλτη που ακόμη έχουμε πολλούς, τι να περιμένει κανείς.

Ότι και να πω, ότι και να γράψω, ξέρω πως δεν γίνεται τίποτα, όταν περιβαλλόμαστε και συγκατοικούμε με το ηλίθιο ανθρώπινο ζώο, τις Οργανικές Πύλες, πλήρως Θωρακισμένα κατά Ραϊχ και γεμάτα Συναισθηματική Πανούκλα. 

Τι να πω και τι να γράψω; 

Την προηγούμενη εβδομάδα Απεβίωσε o Dr. Masaru Emoto και έψαχνα στο ιντερνέτ φωτογραφίες του ιδίου και των εξαιρετικών φωτογραφιών του, με τους κρυστάλλους νερού, βρήκα ελάχιστες, με τις περισσότερες να είναι αναδημοσιεύσεις από την miastala.com.

Γιατί το αναφέρω; Ενας ακόμη σημαντικός άνθρωπος χαμένος στην αδιαφορία και στην λήθη της πλέμπας. Αν κανείς όμως αναζητήσει καμιά λούγκρα ή κάνα ξέκωλο, από αυτά που πλημύρισαν το χαζοκούτι, μύριες φωτογραφίες κι αναφορές σε μύριες σελίδες. Αυτό δείχνει την κατάντια σου ανθρώπινο ζώο και την συναισθηματική πανούκλα που σε εξουδετερώνει αργά και βασανιστικά, στην ερημωτική σου αντι-εξέλιξη.

Όποιοι τυχών ενδιαφέρεστε για την υγεία σας και την ψυχική και την σωματική, αγοράστε τα δύο τελευταία τεύχη του περιοδικού strange και διαβάστε – μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων- για την υπερηφάνεια της άγνοιας των ιατρικών ιερατείων, να είναι μνημειώδης και μοναδική, όπως και η ηλιθιότητα άλλωστε.

STRANGE (Νο 148) «Ταξίδεψε μέσα σου»

STRANGE (Νο 149) «Ηρθε η ώρα να ξυπνήσεις»

Το μόνο που μπορώ να πω είναι, το αίμα και ο πόνος αυτών των αληθινά Μεγάλων Ανθρώπων, των Τιτάνων της Ανθρώπινης Αξίας, των Πιονέρων της Αληθινής Επιστήμης, του Royal Raymond Rife, των δολοφονημένων Nicola Tesla, George lakhovsky, Vilhelm Reich, να πέσει αιωνίως επάνω σας και στην σπορά σας. Ας είστε αιωνίως καταραμένοι.

«Το Τέλος Σε Όλες Τις Ασθένειες» Στις 20 Νοεμβρίου του 1931, σαράντα τέσσερις από τις πλέον αξιοσέβαστες αυθεντίες στον χώρο της ιατρικής, τίμησαν τον Royal Rife με ένα συμπόσιο που τιτλοφορήθηκε ως «Το Τέλος Σε Όλες Τις Ασθένειες» στο κτήμα του Dr Milbank Johnson στην Pasadena.

O επικεφαλής της ΑΜΑ (American Medical Association) o Milbank Johnson, MD, ιατρικός διευθυντής της, πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune φωτογραφία 12η. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. Τα χρυσά πιάτα του Ναπολέοντα που δείπνησαν φέρεται να ήταν αξίας $ 15 εκατομμυρίων. Οι γιατροί που παρακολούθησαν από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν οι εξής φωτογραφία 11η

Dr. Arthur I. Kendall Dr. George Dock
Dr. S. Fosdick Jones Dr. O.O. Witherbee
Dr. C.M. Hyland Dr. Harold Witherbee
Dr. Alvin G. Foord Dr. B.O. Raulston
Dr. V.L. Andrews Dr. Linford Lee
Dr. Milbank Johnson Dr. George Kress
Dr. Rufus B. Von klein Scmidt
Dr. Albert Ruddack
Dr. Wayland Morrison Dr. Richard Winter
Dr. F.C.E. Mattison Dr. M. Aubrey Davidson
Dr. Joseph Heitger Dr. W.H. Sooins
Dr. E.M.Hal l Dr. Walter V. Breem
Dr. C.W. Bonynge Also invited
Dr. E.W. Butt Dr. C.E. Zobell
Dr. A.S. Heyt Dr. B. Winter Gonin
Dr. E.W. Lanson Dr. 0.C. Grunner
Dr. A.H. Zeiler Dr. James B. Couche
Dr. R.W. Hammack Dr. K.F. Meyer
Dr. C.D. Maner Dr. Arthur W. Yale
Dr. Ellis Jones Dr. E.L. Walker
Royal R. Rife Dr. E.C. Rosenow, Sr.
Dr. Allen B. Kanaval Dr. E.F.F. Copp
Dr. Sanwel J. Tattison Dr. Royal Lee
Dr. J. BrandonBruner Dr. Lee DeForest


www.terrapapers.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top