Select Menu


Προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων από επιχειρηματίες που έχουν στενές σχέσεις με την κυβέρνηση καταγγέλλει ο Πάνος Καμμένος ενώ αποκαλύπτει ότι επίσης κομβικό ρόλο στις πιέσεις προκειμένου να αντλήσουν 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έπαιξε και το ΣΔΟΕ.

«Η κυβέρνηση και οι οικονομικοί πάτρωνές της χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα, για να βρουν τους 180. Προσπάθειες εκβιασμού των βουλευτών έγιναν με το ΣΔΟΕ. Δεν είναι τυχαίο πως επτά βουλευτές μας τους επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ και έκανε έλεγχο για διάφορες υποθέσεις, προκειμένου να εκβιάσει. Υπήρχαν πιέσεις, πιθανόν με οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία δεν μπορώ να γνωρίζω» αποκάλyψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σε ερώτηση αν έχει κάτι στα χέρια του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε: «Εάν είχα συγκεκριμένα στοιχεία για χρηματισμό, θα το κατέθετα. Για απόπειρα χρηματισμού μου έχουν μιλήσει αρκετοί βουλευτές, ότι τους πλησίασαν, όμως αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω νομικά, ώστε να τους οδηγήσω στη Δικαιοσύνη.

Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς από τους τέσσερις βουλευτές που έφυγαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν είχε ένα πολιτικό επιχείρημα, κάποια πολιτική δικαιολογία. Θα υποστούμε και απόπειρες αποστασίας και απόπειρες εκβιασμών και το κυνήγι από τον κρατικό μηχανισμό. Ακολουθούμε το δύσκολο δρόμο και όσοι μείνουμε. Όσοι αντέξουμε. Εγώ αντέχω μέχρι τέλους».

tribune.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top