Select Menu


Ο διαμεσολαβητής το ξεκαθάρισε. Νέα πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων δεν υπάρχει. Φυσικά δεν περιμέναμε να μας το πει ο Νίμιτς. Εφόσον η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων έχει παραιτηθεί των εθνικών συμφερόντων, είναι δεδομένο ότι και στο Σκοπιανό θα επιβληθεί η «λύση» που θέλουν τα αφεντικά…

Καμία νέα πρόταση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ δεν υπάρχει εκ μέρους του ΟΗΕ, όπως υπογράμμισε ο διαμεσολαβητής του για το ζήτημα Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στα Σκόπια και κατόπιν θα μεταβεί στην Αθήνα.

Ο κ. Νίμιτς επισκέπτεται σήμερα και αύριο τα Σκόπια, ενώ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Νίκολα Πόποσκι, ενώ θα έχει και ξεχωριστές συναντήσεις τόσο με τον πρόεδρό της Γκ. Ιβάνοφ όσο και με τον πρωθυπουργό της Νίκολα Γκρούεφσκι.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα Σκόπια ο κ. Νίμιτς θα μεταβεί στη χώρα μας, προκειμένου να έχει συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top