Select Menu


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας βρίσκονται εργασίες σε δωμάτιο 30 τ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θωρακίζεται με ειδική ηχομόνωση και προηγμένο εξοπλισμό. Στόχος είναι να προστατευθεί ο πρωθυπουργός από τυχόν υποκλοπές!

Αφορμή ήταν τα κρούσματα διαρροών που παρατηρήθηκαν σποραδικά από το περασμένο φθινόπωρο και εντάθηκαν κατά την περίοδο του Πάσχα.

Μάλιστα, ενώ τα αρχικά σχέδια ήθελαν την αγορά «τέντας» για το παράθυρο του κ. Σαμαρά, στα πρότυπα του ενισχυμένου ειδικού υφάσματος που στήνεται στις περιοδείες του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, τελικώς επελέγη, η διαμόρφωση ενός ειδικού δωματίου του ισογείου-υπογείου στο Μαξίμου, το οποίο «βλέπει» στη μικρή μαύρη σιδερένια πόρτα, παραπλεύρως της Ηρώδου Αττικού (επί της Βασιλέως Γεωργίου).

Τον εξοπλισμό επιμελείται προσωπικά ο διοικητής της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλλας, ο οποίος είναι σε συνεχή επικοινωνία με εταιρεία του εξωτερικού, η οποία θα εποπτεύει καθημερινώς τα συστήματα τηλεπικοινωνιών, συνεπικουρικά στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στις 29 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, ένας αξιωματικός της ΕΥΠ που πέρασε την πίσω πόρτα του Μαξίμου με ποδήλατο, ανέφερε πως την προηγούμενη νύχτα, οι κρυφές κεραίες στις γειτονικές βεράντες «παγίδευσαν» σήμα προερχόμενο από τη γειτονική τουρκική πρεσβεία, η οποία εδρεύει διαγωνίως απέναντι, επί της Βασιλέως Γεωργίου.

defencenet

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top