Select Menu


Από το 1928 που Βενιζέλος και Ζαΐμης παρέδωσαν με νόμο την οικονομία της χώρας και την έκδοση νομίσματος στην ιδιωτική τράπεζα της "Ελλάδος" ...δηλαδή των Rothschild , έκτοτε γιοι και εγγονοί των υπουργών της κυβέρνησης Ben Selon ... έχουν δημιουργήσει ιδεολογικά "μαγαζιά" ώστε όλοι οι ψήφοι να μαζεύονται στα δικά τους χέρια κι έτσι να μην υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αλλάξει τους νόμους του 1928 που προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού.


Σημειώστε ότι στο Σύνταγμα δεν υπάρχει καμία αναφορά σε τράπεζα, σε εθνικό νόμισμα και σε τόκους. Ολόκληρος ο τραπεζικός τομέας , η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας ελέγχεται και ρυθμίζεται από ένα ιδιωτικό ίδρυμα ξένων συμφερόντων που απαγορεύει στη χώρα να εκδώσει κρατικό νόμισμα.

Θυμίζουμε επίσης πως παρότι μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όλα τα χρέη των εμπλεκόμενων χωρών διεγράφησαν, το 1964, με Πρωθυπουργό τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Υπουργό Οικονομικών Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εγινε μια «ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ», δηλαδή επανέφεραν τα προπολεμικά διαγραμμένα χρέη, και μάλιστα υπερδιογκωμένα, με περίοδο αποπληρωμής 42-45 έτη (λήξη: 2009)!

Έγραφε στις 16 Ιουλίου 1964, η προσκείμενη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη εφημερίδα «Ελευθερία» τα εξής: «Η ονομαστική αξία των χορηγηθεισών νέων ομολόγων εις τους κομιστάς προπολεμικών εσωτερικών δανείων διαπλασιάζεται, ο τόκος αυξάνεται και θεσπίζεται λαχείον. Εν συγκρίσει προς την ρύθμισιν υπό της κυβερνήσεως της ΕΡΕ, δίνονται ήδη 160% επί πλέον».

Πρόκειται για την αναγνώριση από τον Μητσοτάκη του χρέους σε αξία υπέρ το άρτιο (!?!) όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί ανάμεσα στους ομολογιούχους-κατόχους του ελληνικού χρέους ήταν τότε το Παλάτι, διάφοροι πολιτικοί φίλοι και παρατρεχάμενοι αχυράνθρωποι, όπως σημειώνεται στα κιτάπια της Ιστορίας...

Όλα αυτά για να μας παρουσιάσουν τα πράγματα τραγικά, να μας επιβάλλουν δάνεια και να είμαστε σήμερα υποτελείς στους δανειστές μας.

Το ότι ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν αναφέρθηκε ποτέ σ'αυτή την τερατώδη προδοσία... εξηγείται εν πολλοίς από τις παρακάτω φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη συνέχεια του συστήματος των τοκογλύφων διαμέσου των ετών και οριζόντια σε όλο το πολιτικό προσκήνιο.




Γι' αυτό ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάποιος πολιτικός δεν τόλμησε να ζητήσει την έκδοση κρατικού χρήματος αντί ομολόγων , γι' αυτό κανένας πολιτικός δεν αμφισβήτησε τα απίστευτα προνόμια της Τράπεζας της "Ελλάδας" .

Εννοείται κανένας δεν αμφισβήτησε και τα εικονικά δάνεια που πήραμε ως χώρα από την εποχή του μεγάλου κόλπου με τις φρεγάτες του Κόχραν (υπαλλήλου των Rothschild) ...μέχρι και τα πρόσφατα υποβρύχια. 



Ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν οι πολιτικοί "μας" ...γιατί απλά ΔΕΝ είναι πολιτικοί μας αλλά ξένα σώματα, τοποτηρητές ξένων συμφερόντων που φροντίζουν ΤΙΠΟΤΑ να μην διαταράξει τη ροή ΑΙΜΑΤΟΣ από εμάς προς τους σιωνιστές τοκογλύφους.


Επιμέλεια: logiosermis.net
Αλιευθέν απο το www.facebook.com/

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top