Select Menu


Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ψήφιση της διάταξης για επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του γάλακτος, οι αγελαδοτρόφοι δέχονται ήδη τις πρώτες αρνητικές επιπτώσεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), «οι γαλακτοβιομηχανίες άρχισαν όχι μόνο να ρίχνουν τις τιμές παραγωγού έως και 3 λεπτά το κιλό, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις σταμάτησαν τη συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος των εισαγωγών».

«Δυστυχώς», προσθέτει, «ο ΣΕΚ επιβεβαιώθηκε απόλυτα όταν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δήλωνε, ότι η αύξηση της ζωής του φρέσκου γάλακτος πέραν των 5 ημερών θα αποτελέσει θανατηφόρο χτύπημα για την ελληνική αγελαδοτροφία και θα καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα στο ήδη επιβαρυμένο σήμερα με 2 δισ. ευρώ ελλειμματικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων και τροφίμων»

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top