Select Menu


«Μούφα» είναι το πρωτογενές πλεόνασμα που μας τσαμπουνάει οΣτουρνάρας είπε και το απέδειξε με στοιχεία ο Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Κορωπί.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, στην παρουσίαση του προγράμματός του με τίτλο «Πώς θα περάσουμε στο εθνικό νόμισμα» στο δημαρχείο του Κορωπίου, αποκάλυψε ότι στα πρώτα τρία τρίμηνα του 2013 η Ελλάδα είχε πρωτογενές έλλειμμα 17 δις. ευρώ. Με άλλα λόγια, για να υπάρξει το πρωτογενές πλεόνασμα των4 δις ευρώ που διαφημίζει η κυβέρνηση του «φερόμενου ως πρωθυπουργού» Αντώνη Σαμαρά, θα πρέπει σε μόλις ένα τρίμηνο, στο τελευταίο, να έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 21 δις!«Ποιον κοροϊδεύουν;».


Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου, ο Δ. Καζάκης προέβλεψε ότι δεν θα αποφύγουμε, τελικά, μια πολεμική σύρραξη και τόνισε ότι μόνη λύση είναι η άσκηση εθνικής κυριαρχίας με τη μονομερή διαγραφή του χρέους.


Ο ίδιος χαρακτήρισε απατεώνες όσους λένε ότι δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Τόνισε ότι προβλέπεται απο τη συνθήκη της Λισαβόνας η προφυγή στο άρθρο 122 παράγραφος 2 για χρηματοδοτική συνδρομή (όχι δανεισμό), όταν συντρέχει θέμα ανωτέρας βίας. «Αλλα, ο Γιωργάκης, αυτό το πουλημένο τομάρι, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για ένα θέμα έξω από τον έλεγχο της Ελλαδας, όπως η παγκόσμια κρίση, αλλά για μια υπόθεση μεταξύ της χώρας μας και των δανειστών μας», τόνισε ο Δ. Καζάκης.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top