Select Menu


Υποτροφίες σε φοιτητές μοιράζει τουρκοσύλλογος χωρίς περιουσιακά στοιχεία, σε άλλο ένα κρούσμα…προξενικής ασυδοσίας στην ελληνική Θράκη!

Πολύ ωραίο το πρόσφατο δημοσίευμα της φανατικής τουρκοφυλλάδας της Ξάνθης «Μιλλέτ» (7/12), που καλεί μειονοτικούς φοιτητές να κάνουν αίτηση για υποτροφία. Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Άρχισαν οι αιτήσεις για υποτροφίες από τον σύλλογο Τσινάρ» και αναφέρει τα εξής (μετάφραση από το ιστολόγιο tourkikanea.gr):

«Ο δραστηριοποιούμενος στην Ξάνθη σύλλογος Πλάτανος (Τσινάρ), όπως έκανε τα περασμένα χρόνια, έτσι και φέτος, συνεχίζει τις υποτροφίες του για τους φοιτητές που σπουδάζουν εντός των συνόρων της Ελλάδας και που έχουν ανάγκες. Όσοι φοιτητές επιθυμούν να επωφεληθούν, μπορούν να στείλουν mail στο cinardernek@hotmail.com, όπου θα αναφέρουν πως επιθυμούν να υποβάλλουν αίτημα για υποτροφία. Στους φοιτητές που θα στείλουν mail θα τους αναφερθεί ποια έγγραφα θα πρέπει να προσκομίσουν».

Εμείς απλώς θα υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο περίφημος σύλλογος «Πλάτανος» (τουρκιστί Τσινάρ – στη φωτογραφία βλέπετε και το λογότυπό του) δεν είναι παρά το άλλο ουσιαστικά προσωπείο της εφημερίδας «Μιλλέτ» του γνωστού τουρκοφασίστα και “πιστού σκυλιού” του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής Τζεγκίζ Ομέρ. Η οποία “Μιλλέτ”, όταν καταδικάστηκε παλαιότερα σε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, βρέθηκε να μην έχει κανένα απολύτως περιουσιακό στοιχείο. Παρ’ όλα αυτά όμως ο σύλλογος Τσινάρ «μπόρεσε» προ ολίγων ετών να αγοράσει τον ομώνυμο (Τσινάρ FM) ραδιοσταθμό (που φυσικά αποτελεί επίσης φανατική φωνή του τουρκικού Προξενείου). Και τώρα βλέπουμε να συνεχίζει να μοιράζει υποτροφίες στους φοιτητές της μειονότητας (για να μη μιλήσουμε για τις εκδρομές που τους πάει κάθε χρόνο στην Τουρκία). Είναι παράλογο λοιπόν να ρωτήσουμε πού βρίσκει τα χρήματα για όλα αυτά; Ή μήπως θα θεωρηθεί…εχθροπάθεια;

proxeneio-stop.org

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top