Select Menu


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περνά από μικροσκόπιο το υλικό από τα βίντεο ασφαλείας καταστημάτων της περιοχή όπου το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η άγρια δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Μία εικόνα, αν και μακρινή, του ενός δράστη της δολοφονίας δημοσίευσε η εφημερίδα newsbomb και δείχνει τον άγνωστο στο σημείο της δολοφονίας να κρατά το όπλο, με το οποίο δολοφόνησε τους Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Πρόκειται για το δράστη, ο οποίος αφού άδειασε το όπλο που είχε στα δύο νεαρά παιδιά, μέλη της ΧΑ στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του και απομακρύνθηκαν.


Με Zastava εννιάρι η δολοφονία

Εαν όντως ισχύουν τα πρώτα συμπεράσματα, ότι δηλαδή το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν Zastava εννιάρι πιστόλι, τότε το χτύπημα αποκτά ακόμα πιο βρωμερή διάσταση.

1. Είναι απίστευτο να υπάρχει τέτοια διάσταση από τις πρώτες μαρτυρίες που μιλούσαν για Καλάσνικοφ. Είναι αδύνατον να μπερδέψεις το τυφέκιο Καλάσνικοφ με το πιστόλι Zastava, όσο ακραίες και αν είναι οι καταστάσεις.

2. Εάν το όπλο αγοράστηκε “μαύρο”, τα περιθώρια είναι πολύ συγκεκριμένα, σε αντίθεση με τα Καλάσνικοφ ή άλλα Ευρωπαϊκά πιστόλια που είναι δύσκολο να εντοπιστεί η προέλευση τους. Για το Zastava υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι:  Λαθρεμπόριο απ’ ευθείας από την Σερβία ή “πακέτο” μέσω Σκοπίων. 

Το πρώτο σενάριο είναι πολύ δύσκολο να ισχύσει, γιατί θα οδηγούσε σε τελείως άλλες ατραπούς. 

Το δεύτερο μοιάζει πιθανότερο και παραπέμπει σε όλες τις καταστάσεις ανωμαλίας που έχουμε ζήσει από τον Δεκέμβρη του 2008 εως σήμερα. Και όταν λέμε “ανωμαλίας”, εννοούμε την προετοιμασία και διατήρηση της ύψιστης εκτροπής του πολιτεύματος, την υπαγωγή της χώρας στην Τρόικα.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο το όπλο να προέρχεται από τα παλαιά αποθέματα του Αλβανικού στρατού και να χρησιμοποιήθηκε σε τέτοιο χτύπημα.


Σε ένα έγκλημα για να καταλάβεις ποιος είναι ο δράστης και το κίνητρο, βρες ποιος ωφελείται.

Ότι είναι φυτιλιά είναι σίγουρο.

Ότι είναι προβοκάτσια είναι σίγουρο.

Ότι είναι τερτίπια μυστικών υπηρεσιών είναι σίγουρο.

Σκοπός είναι να προκληθεί διχασμός να επακολουθήσουν “βεντέτες” με στόχο να δημιουργηθεί ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Υπόλογες βέβαια οι ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ πολιτικές ηγεσίες κάποιων “αριστερών” και κάποιων “δεξιών” κομμάτων που θα δυναμιτίσουν και φανατίσουν τα προβατάκια τους.

Το χτυπημα λοιπόν (εφ’ όσον ισχύουν τα πρώτα ευρήματα) είναι πιθανότερο να διαλευκανθεί. Όπως και να διερευνηθούν οι ανακριβείς καταθέσεις και η σκοπιμότητα τους.

5000 Έλληνες νεκροί…και οι φονιάδες, ελεύθεροι.




ΚΑΙ ΤΩΡΑ …;;

Ποιος θα κλάψει ;

Ποιος θα τραγουδήσει ένα μοιρολόι ;

Ποιος θα διαδηλώσει την αντίθεση του ;

Ποιος θα διοργανώσει συναυλίες συμπαράστασης ;

Ποιος θα αναλύσει και θα κάνει δηλώσεις στην TV ;

Ποιος θα σταθεί όρθιος ευλαβικά μπρος στο θάνατο ;

Ποιος θα συλλυπηθεί τις οικογένειες ;

Ποιος θα κοιτάξει στα μάτια το διπλανό του ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;

ΚΑΝΕΝΑΣ ….. μη κουράζεστε !!!

Όλες οι «ζωές» δε βαραίνουν και δεν αξίζουν το ίδιο !!

Οι ζωές μας πλέον προσμετρώνται, ανάλογα με το χρήμα που διαθέτουμε και το κόμμα που υπηρετούμε !!

Αυτό το μοιρολόι, που είχα αφιερώσει προ ημερών στον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα (ετών 34), το αφιερώνω και σήμερα στα αδικοχαμένα παιδιά Γιώργο Φουντούλη (ετών 28) και Μανώλη Καπελώνη (ετών 23).


Ο Θεός να αναπαύσει τους συνανθρώπους μας, να παρηγορήσει τους οικείους των και να μας φωτίσει όλους !!

Ας είναι αυτό, το τελευταίο μοιρολόι, στο βωμό του μίσους και της ανοησίας !

Eπιμέλεια: www.logiosermis.net
Πληροφορίες απο olympia.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top