Select Menu


Επειδή σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν ειναι τυχαίο...

Η Δεξιά του ΣΑΜΑΡΑ είναι η απόλυτη ακροδεξιά, για αυτό και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, όταν διαδραματίζονται τέτοια έκτροπα.

Ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς ως Πρόεδρος της νεολαίας της Ν.Δ. τη δεκαετία του 1970 ήταν γνήσιο τέκνο του Αβέρωφ, ηγετικός τραμπούκος στις παραστρατιωτικές ληστοσυμμορίες των Κενταύρων και των Ρέιντζερς.

Ανήκε στο σκληρό πυρήνα της ακροδεξιάς νεολαίας του κόμματος μαζί με τους Μανιάτες Μανωλάκο και την οικογένεια των Μιχαλολιακαίων γνωστών επίσης νονών της νύχτας.

Είναι ο Αντώνης Σαμαράς που δήλωνε για το κίνημα της ΠΙΤΖΑΜΑΣ ότι οι συλληφθέντες είναι όλοι αγνοί πατριώτες συμπεριλαμβανομένου και του Μπόλαρη.

Το 1982-1983, υπαρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Μάνος Μανωλάκος, σκληρός ακροδεξιός, χουντικός και βασιλικός. Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους διαβόητους “ρέιντζερς” και “κένταυρους” ΟΝΝΕΔίτες.

Τα χρονια εκεινα,τα μνημόσυνα στου Μακρυγιάννη, στο Μελιγαλά, στη Στιμάγκα, στο Φενεό κ.λπ., και οι λεγόμενες “γιορτές μίσους” στο Γράμμο-Βίτσι, έδιναν και έπαιρναν, πάντα με την στήριξη και τη συμμετοχή της ΝΔ.

Στα συνέδρια της ΟΝΝΕΔ ακούγονταν χίτικα τραγούδια και γερμανικά ναζιστικά (!!!) εμβατήρια, και κάποιοι χαιρετούσαν φασιστικά.

Εν ολίγοις, υπήρχε όχι μόνο επαφή της ΝΔ με τον ακροδεξιό χώρο, αλλά και συνεπικάλυψη σε ορισμένους τομείς.

Stefanos Theofanakis

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top