Select Menu


Του Ι. Θεοδωρόπουλου.

Είναι μια ερώτηση που θέλω να βάλω στα χείλη όλων όσων θέλουν να λέγονται Έλληνες και αισθάνονται ότι είναι Έλληνες.


Την σημερινή εποχή που ζούμε μοιάζει σαν να έχουμε επιβιβαστεί σε ένα υπερσύγχρονο όχημα και τρέχουμε και τρέχουμε και ηδονιζόμαστε απολαμβάνοντας τα επιτεύγματα και τα θαύματα της σύγχρονης τεχνολογίας, η οποία βελτίωσε κατά πολύ την ποιότητα της ζωής μας. Έχουμε κατακτήσει ένα πολιτισμό που η γνώση και οι ιδέες είναι ελεύθερες, ξεφύγαμε από τις εποχές που οι διανοητικώς ανάπηροι έκαιγαν τα βιβλία δημοσίως.

Αυτόν το πολιτισμό υπάρχει περίπτωση να τον χάσουμε; θεωρητικά ναι, και αυτό θα συμβεί μόνον αν καταστραφεί ο πλανήτης Γη, δηλαδή πρέπει να συμβούν άκρως συνταρακτικά γεγονότα. Άρα ένας πολιτισμός και μια τεχνογνωσία δεν χάνονται γιατί πέρασε η μόδα του.

Τι λοιπόν ανέκοψε και παρά λίγο να εξαφανίσει τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, για τον οποίο υπερηφανευόμαστε και κομπάζουμε ότι δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο. Οπωσδήποτε πρέπει να συνέβησαν συνταρακτικά γεγονότα, όχι βέβαια η καταστροφή του πλανήτη Γη από κάποιο Αστεροειδή, αλλά κάτι άλλο εξίσου συνταρακτικό: η δια πυρός και σιδήρου επιβολή του Χριστιανισμού από τους Βυζαντινούς αυτοκράτορες, που κανένας τους δεν είχε Ελληνική συνείδηση, πλην του Ιουλιανού, και με εκτελεστικά τους όργανα, τους (αγίους) πατέρες, το παπαδαριό, τις ορδές των καλογέρων, και τους Αλάριχους, επίσης τις δολοφονίες των ανθρώπων του πνεύματος, και τα χριστιανικά κρεουργία, κατά των Ελλήνων, όπως η Σκυθούπολις. Οι διανοητικώς ανάπηροι (Άγιοι) πατέρες αυτοί οι νανίσκοι που νόμισαν ότι αυτοί είναι οι εκλεκτοί που είδαν το φως το αληθινό και μη δυνάμενοι να συγκριθούν με το εκθαμβωτικό φως που εξέπεμπαν οι γίγαντες της Ελληνικής διανόησης, επιδόθηκαν σε μία άνευ προηγουμένου Γκεμπελίστικη μέθοδο συκοφαντίας κατά των σοφών προγόνων μας. Οι λέξεις Έλλην και Ελλάς δαιμονοποιήθηκαν. Και κάθε τι το Ελληνικό ετέθη υπό διωγμό. Ακόμη δε οργάνωσαν ορδές καλογέρων, καταστρέφοντας έργα τέχνης πραγματικά αριστουργήματα του Ελληνικού πολιτισμού.

Σήμερα μόνο ένα ποσοστό 5% των Ελλήνων έχουν σαφή εικόνα το τι οδήγησε στην καταστροφή. Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει υποστεί την πλύση εγκεφάλου με τη γελοία δικαιολογία των βυζαντινολάτριδων ρασοφόρων, και των συνοδοιπόρων των, απογόνων αυτών των διανοητικώς ανάπηρων που έκαιγαν τα βιβλία δημοσίως, ότι ο πολιτισμός αυτός έκανε τον κύκλο του και παρήκμασε. Μα τι λένε οι γελοίοι μόδα ήταν η τότε τεχνογνωσία και πέρασε και χάθηκε για 16 Αιώνες.

Μέσα από ένα πλήθος τεχνολογικών επιτευγμάτων των προγόνων μας να υπενθυμίσω μόνο 2 την πρώτη ατμομηχανή που κατασκεύασε το 150 π.χ. Ο Ήρων ο Αλεξανδρεύς, και από τότε πέρασαν 1950 χρόνια μέχρι που ο WATT στη Σκωτία, κατασκευάσει τη δεύτερη. Καθώς και τον πολύπλοκο μηχανισμό των Αντικυθήρων, κατασκευασμένο το 100 π.χ. πιθανών από τον Ίππαρχο τον Ρόδιο, με τον οποίον μπορούσες να προβλέψεις τις εκλείψεις του ηλίου και της σελήνης, αλλά και ασφαλή πλοήγηση των πλοίων στη Μεσόγειο θάλασσα. Ο μηχανισμός αυτός αποτελεί το πρώιμο στάδιο των σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι δύο αυτές κατασκευές που ανέφερα, μαρτυρούν το πόσο είχαν προάγει την τεχνολογία οι αρχαίοι Έλληνες. Αλλά δυστυχώς για τους Έλληνες, και την ανθρωπότητα η βιομηχανική και τεχνολογική επανάσταση που βήμα βήμα ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν, τουλάχιστον 1000 χρόνια νωρίτερα, σκόνταψε στον απηνή διωγμό των, και στις θρησκευτικές μπουρδολογίες των (αγίων) πατέρων.

ΠΗΓΗ:http://athriskos.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top