Select Menu

Άλλον έναν υπουργό σχεδιάζει η κυβέρνηση να εντάξει σε “ειδικά καθήκοντα”, καθώς προωθεί την επιλογή προσώπου που θα είναι υπεύθυνο για τον “καθαρισμό” και την οργάνωση του κέντρου της Αθήνας με σκοπό την αναβάθμισή του.

Όπως επισήμανε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντησή του χθες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας (ΕΣΑ), θα αναλάβει, με εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, ένας υπουργός υπ' ευθύνη του να παρακολουθεί την πορεία του σχεδίου αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας, ώστε να αναδειχθεί σε ελκυστικό τόπο επιχειρηματικότητας και κατοικίας.

Ο υπουργός αυτός -που ακόμη δεν έχει οριστεί από τον πρωθυπουργό- θα συντονίζει όλες τις δράσεις που αφορούν το χωροταξικό, το παρεμπόριο κ.λπ. Η ανακοίνωση αυτή πάντως δεν είναι ασύνδετη με την πολιτική "μάχη" για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας ενόψει των δημοτικών εκλογών και με τις προβλέψεις που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να χάνει δήμαρχο και περιφερειάρχη.
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top