Select Menu


H Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που καλεί εκδότες, καναλάρχες και μεγαλοτραπεζίτες και -υποτίθεται- ότι τους ανακρίνει, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Ενα τεράστιο και ακριβοπληρωμένο κουκλοθέατρο, ανώτερο ακόμη κι από αυτό το Mάπετ Σόου!!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Εκατοντάδες ώρες συνεδριάσεων και δήθεν ανακρίσεων, που μοναδικό σκοπό έχουν, να κάνουν δημόσιες σχέσεις οι βουλευτές με τους "πυλώνες" της διαπλοκής και στο τέλους να τους "καθαρίσουν" λειτουργώντας ως μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ !

Που ακούστηκε να τους ρωτάνε κι αυτοί να μην απαντάνε γιατί ... "δεν ξέρουν" !!!

Σε κάποια άλλη χώρα, όπου γίνονται ανάλογες "ανακριτικές" διαδικασίες, θα συμμετείχαν οπωσδήποτε ΚΑΙ δικαστές! Από πότε ένας βουλευτής, άσχετος με τον ποινικό κώδικα, εκτελεί ΚΑΙ χρέη Εισαγγελέα;;; Κάποιος που δεν γνωρίζει καν τι εστί ποινική δικονομία, να καταλαμβάνει καρέκλα Δικαστή ή Ανακριτή;;;

Και πάνω απ όλα: Τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε ρεμάλια;;;

Εβλεπα χτες το βίντεο με την (ο θεός να την κάνει) εξέταση του Θέμου Αναστασιάδη και γέλασα με την καρδιά μου!

Θα μπορούσε να έχει τον τίτλο "Ο Χατζηαβάτης Δικαστής"!!!

Σε ένα οποιοδήποτε κράτος, ακόμα και Υποσαχάριο, η Επιτροπή αυτή, θα είχε την μοναδική ευκαιρία, ΠΡΙΝ καλέσει κάποιον εκπρόσωπο της ... Λαμογιάρχουσας Τάξης, να ζητήσει με δικαστική συνδρομή, την κίνηση των λογαριασμών του στις επίμαχες ημερομηνίες! Καθώς και την συμμετοχή του σε ύποπτες Offshore !!

Oχι να τον ρωτάνε αηδίες του τύπου: "ποιο είναι το μυστικό της Επιτυχίας σας κύριε Θέμο και από δημοσιογράφος βρεθήκατε με τέτοια περιουσία"!!!

Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα κυρά μου ! Nαι καλά το κατάλαβες, σε σένα με το μαλί σαν αχινό απευθύνομαι!

Ζητάς και παίρνεις τα εξτρέ από όλες τις τράπεζες, κατόπιν διερευνάς τους ανθρώπους που γεμίζουν ή αδειάζουν τους λογαριασμούς του, μέχρι να βρεις, σε ποιον κουβά καταλήγει το μέλι! Και γυρνώντας αντίστροφα, ανακαλύπτεις και τον κουβά που γεμίζει την καρδάρα του Θέμου και του κάθε Θέμου!!! Καταλάβατε;;;

Καταλάβατε γιατί είστε όλοι σας για κλάματα;

Καταλάβατε γιατί είστε όλοι για σφαλιάρες;

Αυτά...


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top