Select Menu


Ο Ψυχάρης του ΔΟΛ,"Τα Νέα", Το Βήμα", της συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου, του MEGA, της χρεοκοπίας, του μνημονίου σε μια σκληρή και βίαιη αντιστασιακή πράξη εναντίον του Γ.Παπαδόπουλου το 1967...

Και αν κάποιοι ισχυριστούν πως "υποχρεώθηκε" ο τότε εκδότης σε αυτή την "σκληρή αντίσταση", σας παραθέτουμε παρακάτω μια φωτογραφία όχι από τις 21 Απριλίου του 1967, αλλά από το πολύ παρεμφερές και συναφές 1973.


Στη φωτογραφία του μακρινού 1973, όταν τη χώρα κυβερνούσε το στρατιωτικό Καθεστώς, πολυπληθής αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβερνήσεως υπό τον Νικόλαο Μακαρέζο, επισκέφτηκε την Κίνα, προκειμένου να αναπτυχθούν οι ελληνοκινεζικές εμπορικές σχέσεις. 

Πίσω από τον Τσου Εν Λάι(πρώτη σειρά, τρίτος από δεξιά), διακρίνεται χαμογελώντας, ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος συνόδευε τον Ν. Μακαρέζο. 

Η δε θέση του στη φωτογραφία, πίσω από τον Μακαρέζο, αποδεικνύει και τη «βαθύτατη απέχθεια και αντίστασή του» στο αντιδημοκρατικό, δικτατορικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967. 

Όπως καθείς αντιλαμβάνεται, είναι πολλά τα ένοχα μυστικά της μεταπολιτευτικής απάτης, η οποία παίζεται ακατάπαυστα στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. 

Τα καθεστώτα έρχονται και παρέρχονται, όμως η θέση της οικογένειας Ψυχάρη παραμένει αμετάβλητη, ως σημείο αναφοράς, στο πλευρό των κυβερνήσεων, στρατιωτικών και ψευτοδημοκρατικών!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top