Select Menu


Μια ακραία ισλαμική ομάδα Νορβηγών Μουσουλμάνων απειλεί ανοιχτά με επιστολή της την Νορβηγική κυβέρνηση , προειδοποιώντας πως αν δεν εκπληρωθούν τα αιτήματά τους θα προβούν σε νέες επιθέσεις επι Νορβηγικού εδάφους όπως συνέβει στις 22/07 με την επίθεση του Breivik ή ακόμη και με μια νέα 11η Σεπτεμβρίου!

Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από μια επιστολή που στάλθηκε προς όλους τους Νορβηγούς πολιτικούς και δημοσιογράφους .

Οι μυστικές υπηρεσίες της Νορβηγίας, PST(Norwegian Police Security Service)  διεξάγουν έρευνες, ενώ όπως τονίζει ο σύμβουλος επικοινωνίας της PST, Siv Alsen « Έχουμε αρχίσει ήδη την διερεύνηση της επιτολής και γνωρίζουμε αρκετά πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.»

 Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρει:
‘If norwegian soldiers can take planes to Afghanistan, then Osama and Mohammed can also take planes to Norway, inshaAllah. Now, the government must wake up and assume responsibility, before this war spreads to Norway. Before the counterpart reacts. Before moslems take the step necessary. Do not confuse the moslems’ silence with weakness. Do not profit from the moslems’ patience. Do not force us to do something that can be avoided. This is not a threat, only the words of truth. The words of justice. A warning that the consequences can be fatal. A warning about a 9/11 on norwegian ground, or larger attacks than the one carried out on 22 july. This is for your own good and in your own best interest.’ 
«Αν οι νορβηγοί στρατιώτες μπορούνε να πάρουν το αεροπλάνο για το Αφγανιστάν , τότε και ο Οσάμα ή και ο Mohammed μπορούν επίσης να πάρουν το αεροπλάνο για τη Νορβηγία. Αυτή την στιγμή και όλας, η κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει την ευθύνη της, πριν αυτός ο πόλεμος εξαπλωθεί και στη Νορβηγία . Πριν ξεκινήσουν οι αντιδράσεις μας . Πριν προβούμε όλοι οι μουσουλμάνοι σε όλα τα αναγκαία εκείνα βήματα. Μην συγχέετε τη σιωπή των Μουσουλμάνων με αδυναμία . Μην εκμεταλεύεστε την υπομονή των μουσουλμάνων . Μην μας εξαναγκάσειτε να κάνουμε κάτι το οποίο μπορεί άμεσα να αποφευχθεί. Το παρών δεν είναι απειλή. Είναι μόνο τα λόγια της δικαιοσύνης. Οι λέξεις της δικαιοσύνης . Μια προειδοποίηση για το ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι μοιραίες. Μια προειδοποίηση για μια 9/11 σε Νορβηγικό έδαφος , ή μεγαλύτερες επιθέσεις από εκείνη που διενήθηκε στις 22 Ιουλίου . Αυτό είναι για το δικό σας και προς το δικό σας συμφέρον».


Την επιστολή υπογράφει μια ομάδα που αποκαλείται ‘Ansar al-Sunna’ islam’s followers, και διαθέτουν ένα λογότυπο παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται απο την al-Qaida στο Ιράκ!

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει VG Nett , πολλά από τα μέλη αυτής της ακραίας αυτής ισλαμικής ομάδας είναι άτομα που έχουν ήδη απασχολήσει την PST . Αυτό είναι και η αιτία που αμέσως κινητοποιήθηκαν οι μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα ασχολούνται με το θέμα τόσο σοβαρά .

Η επιστολή απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας Jens Stoltenberg, τον ΥΠΕΞ Jonas Gahr Støre και τον υπουργό άμυνας Espen Barth Eide.

Το κίνητρο της επιστολής είναι η δημιουργία ακραίων ισλαμικών ομάδων με στόχο την εγκαθίδρυση ισλαμικής πολιτείας στο Grønland, του Oslo.
‘We do not want to be a part of norwegian society. And we do not consider it necessary either to move away from Norway, because we were born and grew up here. And Allah’s earth belongs to everybody. But let Grønland become ours. Bar this city quarter and let us control it the way we wish to do it. This is the best for both parts. We do not wish to live together with dirty beasts like you.’

«Δεν θέλουμε να αποτελούμε μέρος της Νορβηγικής κοινωνίας . Και δεν θεωρούμε επίσης απαραίτητο να απομακρυνθούμε από τη Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Και η γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους . Αφήστε το Grønland να γίνει δικό μας. Αποκλείστε αυτο το μέρος της πόλης και αφήστε εμάς να το ελέγχουμε όπως εμείς επιθυμούμε. Αυτό είναι ότι καλύτερο και για τα δύο μέρη.  Δεν επιθυμούμε να ζήσουμε με βρώμικα κτήνη όπως εσείς».

Ούτε το γραφείο του πρωθυπουργού , ούτε το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά ούτε και το υπουργείο Άμυνας θέλησε να σχολιάσει το θέμα . Όλοι τους τονίζουν ότι αρμόδια για τα θέματα ασφαλείας της κυβέρνησης είναι η Νορβηγική αστυνομία.

Ισλαμιστές εξτρεμιστές εφαρμόζουν τον νόμο της Σαρία στο Λονδίνο!

Τα ίδια αν όχι χειρότερα συμβαίνουν και στο Νότιο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο προάστιο Waltham Forest, με την πρώτη ζώνη Σαρίας να τίθεται σε εφαρμογή!


Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην dailymail.co.uk

Αυτά για να αντιληφθείτε που οδηγούν οι προπαγάνδες ανοχής που εφαρμόζονταί σήμερα και στην Ελλάδα....

Επιμέλεια - ελεύθερη μετάφραση: Λόγιος Ερμής
Πληροφορίες απο vg.noexaminer.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top