Select Menu


Ονομάζεται "Immersive Cocoon" και αποτελεί μια ιδέα για το πώς μπορεί να είναι η ψηφιακή ζωή μας στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Μέσα στο στυλιστικά άψογο μαύρο κουκούλι μπορούμε να εργαστούμε, να ταξιδέψουμε, να παίξουμε video games, να γυμναστούμε, να διδαχτούμε ή πολύ απλά να χαλαρώσουμε.

Περιβαλλόμαστε από ένα τρισδιάστατο περιβάλλον με τεχνολογικά εξελιγμένους αισθητήρες κίνησης που ανιχνεύουν την κάθε μας κίνηση και αντιδρούν αναλόγως. Εμπνευσμένοι από ταινίες όπως το "Minority Report" και το "2001, Οδύσσεια του Διαστήματος", οι ιδεολογικά πρωτοπόροι σχεδιαστές και ψηφιακοί αρχιτέκτονες της διαφημιστικής "NAU" προσέλαβαν τον ηθοποιό Keir Dullea, πρωταγωνιστή στο 2001 του Stanley Kubrick, ώστε να ξαναγυρίσουν μια διάσημη σεκάνς της ταινίας αλλά αυτή τη φορά, προωθώντας την ιδέα του "Immersive Cocoon".


Μια μικρή γεύση για το πως μπορεί να είναι η καθημερινότητα μας στο εγγύς μέλλον εδώ: http://www.i-cocoon.com



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top