Select Menu


Για να δούμε λίγο και να μορφωθούμε σχετικά με το τι έγινε στον Καναδά αναφορικά με τις ζώνες ελεύθερου εμπορίου (γνωστές σαν CETA, TTIP, NAFTA κ.λ.π.) που τέθηκαν σε ισχύ και τις οποίες προορίζουν και για εμάς μέσω της Ε.Ε στο σύντομο μέλλον....

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο αναλύεται πώς μέχρι τώρα ο Καναδάς έχει μυνηθεί 37 φορές από Αμερικανικές, επί το πλείστον, βιομηχανίες και έχει πληρώσει 135 εκατομμύρια ευρώ για την υπεράσπισή του! Διότι η συμφωνίες αυτές παρακάμπτουν τους νόμους και έχουν δικούς τους κανόνες, ισχυρότερους από τους νόμους του κράτους!


Τα ίδια και χειρότερα αναμένονται να εφαρμοστούν και στις κοινωνίες των χωρών της Ε.Ε. από την εφαρμογή της TTIP (ανάλυση), η οποία συντάσσεται αυτή την στιγμή στις Βρυξέλλες υπο άκρα μυστικότητα και κεκλεισμένων των θυρών με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top