Select Menu


Στα χρόνια που ζούμε έχουμε πάψει να πιστεύουμε σε θαύματα.

Κι εκεί που δεν το πιστεύεις και δεν το περιμένεις, να σου το θαύμα ολόφωτο μπροστά στα μάτια σου. Τι είναι αυτό ρε παιδιά, είναι δυνατόν;

Κι' όμως είναι!

Μπορεί στις μέρες μας να μην πιστεύουμε σε θαύματα, αλλά τέτοιου είδους θαύματα γίνονται γιατί θέλουν κάποιοι να τα πιστεύουν.

Χαρές και πανηγύρια στη Χαριλάου Τρικούπη και το αλαλάζων πλήθος αναφώνησε...

Ιδού ο νυμφίος επέστρεψε, εν τω μέσω της νυκτός και αστράψανε τα φλας των φωτογράφων.

Δεν επέστρεψε πάνω σε γάιδαρο, ούτε με κανό ούτε πάνω σε ποδήλατο, αλλά με χαμόγελα ευτυχίας και με ανοιχτές αγκάλες υποδοχής από την κυρία Φώφη μας.

Μαύρη ειν' η νύχτα στα βουνά και σ' ολόκληρη την Ελλάδα από το αξέχαστο πέρασμα του Νυμφίου από την πολιτική ζωή της χώρας που την κατέστρεψε.

Φάγανε το καταπέτασμα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ όλοι οι πολιτικοί, φάγανε οι συνδικαλιστάδες, φάγανε και όσοι μπορούσαν από το λαό γιατί τα ανεχόταν η εξουσία για να μη δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους της.

Κι έτσι ένας από αυτούς που πήρε μέρος στη λεηλασία της πατρίδας μας είχε το θράσος και είπε ξεδιάντροπα, πως μαζί τα φάγαμε...


Μετά το ξεκούμπισμα των εκλογών, ο ένας έφευγε από δω, ο άλλος τράβαγε κατά κει, ο Βενιζέλος είχε φτιάξει και νόμο περί μη ευθύνης υπουργών με παραγραφές και διαγραφές , αλλάξανε το ΑΦΜ και όλα μέλι γάλα.

Τα δάνεια που είχανε πάρει από τις τράπεζες για το κόμμα μείνανε απλήρωτα και βάλανε εσένα κορόιδο ελληνικέ λαέ να πληρώσεις το φέσι.

Θα ενώσουνε λένε τώρα τις δημοκρατικές δυνάμεις τους για την σωτηρία της Ελλάδας, λες και την κατέστρεψα εγώ που δεν πήρα απόδειξη από τον γιατρό ή τον υδραυλικό.

Κολάσιμη βέβαια και αυτή η πράξη, αλλά εσύ το επέτρεψες που είσαι εξουσία "κύριε" πολιτικέ που κατηγορείς εμένα για να αποφύγεις τις δικές σου ευθύνες.

"Σωθήκαμε" τα προηγούμενα χρόνια με τις ενώσεις των δημοκρατικών δυνάμεων του συνταγματικού τόξου, με τα παντρέματα Σαμαρά-Βενιζέλου και Τσίπρα-Καμμένου και τώρα η Φώφη με το Γιωργάκη θέλουν ξανά μανάμ τα ίδια.

Οικουμενική αναφωνεί και ο Λεβέντης. Μόνο με τέτοια κυβέρνηση θα πάει μπροστά ο τόπος λέει και ξαναλέει ο λεβέντης "μέγας" Βασίλειος, φιλοδοξώντας να μπει στην κυβέρνηση .

Αμ νάτανε μόνο αυτός που παρουσιάζεται για σωτήρας καλά θάτανε.

Όλοι οι πολιτικοί από το '74 και μετά, παρουσιαστήκανε για σωτήρες και λίγο πολύ ο ένας μετά τον άλλο έβαλαν το χεράκι τους ώστε να μη μείνει τίποτα όρθιο πάνω σ' αυτή τη χώρα.

Και τώρα να σου και ο Κούλης της οικογενείας Μητσοτάκη με τις καφετιέρες και τα τηλεφωνικά κέντρα στην τράκα από την Ζίμενς του Χρηστοφοράκου, που τον άφησε η αδελφή του να φύγει ανενόχλητος για να μην υπάρχουν μάρτυρες.

Θέλει και αυτός να γίνει ένας από τους σωτήρες που ο λαός δυστυχώς ακόμα πιστεύει πως υπάρχουν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Είναι νωπό ακόμα το αίμα που άφησαν στο διάβα τους και υπάρχουν ψηφοφόροι που κάνουν πως δεν το βλέπουν.

Ο Αριστοφάνης στους "βάτραχους" λέει πως είναι βλάκας όποιος πιστεύει πως θα τον σώσουν αυτοί που τον κατέστρεψαν.

Λαέ ξύπνα επί τέλους, ψάξε και βρες ένα πατριωτικό κόμμα που δεν έχεις δοκιμάσει και δώς του την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν για χρόνια την πατρίδα μας.

Πρέπει να είναι μια Ελληνική λύση, μια λύση που θα διαλέξεις εσύ και όχι λύση που θα επιβάλλουν οι Γερμανοί που διαχρονικά ήταν πάντα ανθέλληνες.

Ξυπνήστε επιτέλους αξιοθρήνητοι ραγιάδες !!!

Θεόφιλος Αιγινήτης
ζωγράφος, συγγραφέας. 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top