Select Menu


Σαν σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2015, η "πρωτη φορα αριστερα" κυβερνηση Συριζα ανελαβε την εξουσία της χώρας, κι όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή "τι μέλλει γενέσθαι".

Η κυβέρνηση των υποσχέσεων που ούτε κατά διάνοια δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει πραγματικότητα ούτε το ένα δέκατο των όσων έταζε, η κυβέρνηση που απέδειξε περίτρανα πως μπορεί να είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη που πέρασε από το τιμόνι της χώρας, η κυβέρνηση που για συνώνυμα της εχει την απατεωνία, το ρουσφέτι, το πελατειακό κράτος, την "κωλοτούμπα", τον ερασιτεχνισμό, σήμερα σβήνει (αισίως για εκείνη) 2 κεράκια στην τούρτα της και μας "απειλεί" πως είναι διατεθειμένη να σβήσει (τουλάχιστον) άλλα τόσα...

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Φίλη, που κοσμούσε με ένα πορτραίτο του την ιστοσελίδα του υπουργείου και που ευχόταν "καλή χρονιά" την 28η Οκτωβρίου.

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Μάρδα, που έβγαζε τα χρήματα του έξω την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα υποστηρίζοντας πως είναι για τις σπουδές που θα κάνει η κόρη του όταν το αποφασίσει. 

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Τόσκα, που δεν μπορούσε να θυμηθεί τον εξαψήφιο κωδικό εισαγωγής του στα συστήματα του υπουργείου του. 

Είναι η κυβέρνηση της κυρίας Φωτίου, σύμφωνα με την οποία η λύση στην κρίση θα είναι τα γεμιστά και οι μαρμελάδες. 

Είναι η κυβέρνηση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, κατά την οποία οι μετανάστες "λιάζονταν" τα πρωινά στις πλατείες της Αττικής. 

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Παππά, ο οποίος πάλεψε με νύχια και με δόντια να κλείσει τα ιδιωτικά κανάλια για να "φιμώσει" κάθε αντίθετη φωνή και να επιβάλλει τη δική του και του αφεντικού του. 

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Πολάκη, με τα άπταιστα αγγλικά του (χιβ και κόπι πάστε) που απειλούσε όποιον διαφωνεί μαζί του να τον "χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη". 

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Σπίρτζη, ο οποίος με "πόνο ψυχής" υπέγραφε αυτά που οι άλλοι τάχα ξεπούλησαν. 

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Σταθάκη, ο οποίος ξέχασε να δηλώσει 38 ακίνητα και 1,8 εκατομμύρια ευρώ!

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Ζουράρι, κατά τον οποίο καμία αξία δεν έχει να χάσουμε 16 ελληνικά νησιά (λες και δεν εχουμε τόσα).

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Βίτσα, ο οποίος ως και προχθές μας διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει περίπτωση για νέα μέτρα, την ίδια ώρα που η Ευρώπη επιβεβαίωνε πως έχει λάβει ένα νέο πακέτο προτάσεων από την ελληνική πλευρά. 

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος έταζε σε έναν απηυδισμένο ελληνισμό να τα αλλάξει όλα, να καταργήσει με ένα νόμο και ένα άρθρο όλα τα μέτρα λιτότητας. Ε

Είναι η κυβέρνηση ενός πρωθυπουργού, τον οποίο δε φοβίζουν οι εκλογές (και γιατί να τον φοβίζουν άλλωστε εφόσον 2 χρόνια τώρα κάνει παιχνίδι σε βάρος των κορόιδων). 

Είναι η κυβέρνηση που δε δείχνει κανένα έλεος και που σήμερα έχει το θράσος να θέλει να γιορτάσει τα χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία.

Χρόνια της πολλά λοιπόν...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top