Select Menu


Το ότι ποτέ δεν παραλάβαμε τo σύστημα ασφαλείας C4I είναι λεπτομέρεια κατα τον Άρειο Πάγο! 


Ο λόγος που χάθηκε και αυτή η δίκη είναι φυσικά σφάλμα του Εφετείου. 

40.000.000 ευρώ θα κοστίσει αυτό το λαθάκι αλλά οι Εφέτες-Φωστήρες ή και πράκτορες θα κρατήσουν και την καρέκλα, και τον μισθό τους και την ανωνυμία τους. 

Τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα σε ανθρώπους που εμπλέκονταν με την παραλαβή του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ συστήματος έπεισαν ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό ότι το C4I ...υπάρχει! 

Βλέπετε η «τρομοκρατία», τα τελευταία χρόνια, έχει τους ίδιους εχθρούς με τους προμηθευτές του C4I!

Το 2007...δήθεν "αριστεροί τρομοκράτες" κατάφεραν να σπάσουν ένα μικρό τζάμι στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Ο Ρουσόπουλος έσπευσε να τονίσει ότι : «Οι σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικές και θα παραμείνουν εξαιρετικές.» Διότι ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος της δήθεν τρομοκρατίας. Να τρομοκρατηθεί η κυβέρνηση και να υπακούσει στους ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ και ανθελληνικούς σχεδιασμούς των ξένων κέντρων λόγω της δήθεν αδυναμίας της να προστατεύσει τους Αμερικανούς στο Ελληνικό έδαφος.Την ευθύνη για το χτύπημα στην πρεσβεία ανέλαβε η οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" .


Σύμφωνα με την εφημερίδα Παρασκεύη, ο μακαρίτης Επαναστατικός Αγωνιστής, Λάμπρος Φούντας ήθελε να χτυπήσει τον Βουλγαράκη ακριβώς την ίδια εποχή που ο Βουλγαράκης δεχόταν απειλές από τον Αμερικανό Πρέσβυ για να παραλάβει το εικονικό δημόσιο έργο C4I έχοντας ήδη αποκαλυφθεί ότι η CIA παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της κυβέρνησης.



Και η ρουκέτα μαιμού στην Αμερικάνικη πρεσβεία και η πλήρης αδιαφορία των Αμερικάνων στη σύλληψη του Μαζιώτη και η δήλωση Χρυσοχοίδη (ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΕΑ) ότι ΔΕΝ θα παραλάβει το C4I… δεν αφήνουν περιθώρια για συμπτώσεις. 

Στις 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ βρέθηκε το οπλοστάσιο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ...


Και μία μόλις μέρα μετά , στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I.


Δύο μήνες μετά ... να και μία βόμβα κι ένας ακόμα αθώος ...νεκρός!!


Mάλιστα η δεκασέλιδη προκήρυξη της ΣΕΧΤΑΣ μετά τη δολοφονία του αστυνομικού δεν περιείχε τις λέξεις «ΗΠΑ» και «Αμερικάνοι» αλλά χιλιάδες άλλες μπούρδες και ο πρώτος που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένεια του αστυνομικού ήταν ο Αμερικανός Πρέσβυς κάτι που δεν έκανε ποτέ για άλλους αδικοχαμένους Έλληνες. 

Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά ... δεν είναι και δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα των πεινασμένων μερικούς ακόμα φονιάδες αθώων ανθρώπων με "επαναστατική" προβιά...για να αναλάβουν να πείσουν κάποιον υπουργό να παραλάβει ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ έναντι δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Διαβάστε εδώεδώ και εδώ ΠΟΣΑ πληρώσαμε για το C4I που ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε!

Το μόνο πλάνο από την αίθουσα C4I που έτυχε να δούμε στην TV ήταν ένα δωμάτιο με μερικούς πεταμένους , σκονισμένους υπολογιστές κι εκτυπωτές που δεν ήταν καν συνδεμένα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο διαδίκτυο φυσικά δεν εντοπίσαμε ΤΙΠΟΤΑ σχετικό με την εγκατάσταση του συστήματος στην Ελλάδα.

Το σύστημα πληρώθηκε και ΔΕΝ παραλήφθηκε ΠΟΤΕ ολοκληρωμένο σύμφωνα με καταγγελία από το ΠΑΣΟΚ! (πηγή)

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτά μας και πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουμε ως χώρα ΜΟΝΟ ως μηχανή παραγωγή πλούτου για συγκεκριμένους κύκλους. Οι πολιτικοί χρειάζονται στους τυράννους μας ως βιτρίνα για να βρίσκουν τις κατάλληλες προφάσεις να χώνουν στις τσέπες μας τα πλοκάμια των Αμερικανοεβραικών εταιριών.

Αν ερχόντουσαν οι Αμερικάνοι να μας πουλήσουν όπλα έτσι απλά ΧΩΡΙΣ να λαδώσουν και χωρίς να απειλούν τις ζωές πολιτικών και συγγενών τους τότε θα τους είχαμε ξεσκίσει στα παζάρια και τελικά θα έχαναν. Αντίθετα … ελέγχοντας όλα τα στάδια της πορείας του χρήματος από τις τσέπες μας στις τσέπες τους … είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Ανακοινώνουν οι πολιτικοί ότι μας χρειάζεται το C4I , λαδώνουν τους δημοσιογράφους με ποσοστά από την πώληση ώστε να μας το περιγράψουν ως ένα πανάκριβο, άκρως απαραίτητο κατά της τρομοκρατίας εργαλείο και μας πείθουν να αποδεχτούμε να χρεώσουμε και τα εγγόνια μας για να το αγοράσουμε… για να μην συμβεί κάτι απρόβλεπτο στους πολυπόθητους Ολυμπιακούς που με απευθείας αναθέσεις ΕΦΑΓΑΝ 13 ΔΙΣ ευρώ.

Έτσι γίνονται οι μεγάλες μπίζνες πάνω στις πλάτες μας!

Σ.Σ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top