Select Menu


Μέσα από αυτό το βήμα εδώ και πολύ καιρό έχουμε μιλήσει και έχουμε αποκάλυψει το σκάνδαλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας το οποίο διατελεί μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης (άρθρο).

Η δημιουργία χρήματος εντός τραπεζικού συστήματος γίνεται κανονικά μονό μέσω δανείων και όχι μέσω «Μη συμβατικών μέτρων» των οποίων αποκαλεί η τραπεζική μαφία.

Πριν λίγες μέρες με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε πως πέντε Ιταλοί ευρωβουλευτές αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις του κεντρικού τραπεζίτη ο οποίος έριξε στην οικονομία 1 τρισεκατομμύριο ευρώ άλλα στα χέρια μονό τραπεζών και επενδυτικών funds! 

Οι ευρωβουλευτές απαιτούν από τον κεντρικό τραπεζίτη την διαγραφή αυτών των ομολόγων μίας και προέρχεται η αγορά τους από χρήμα μη εμπορικό και αποτυπώνει κατεστραμμένες άξιες που προήλθαν μέσω της άσκησης νομισματικής πολίτικης!



Πάνος Λελιάτσος, Οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top