Select Menu


Ξεκάθαρο «όχι» του Βερολίνου στις χθεσινές προτροπές του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας και μετά από σχετική ερώτηση του ανταποκριτή του CNN Greece, Παντελή Βαλασόπουλου ο κ. Ζάιμπερτ ξεκαθάρισε ότι τόσο το Βερολίνο όσο και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι παραμένουν σταθεροί στην απόφαση του Eurogroup τον προηγούμενο Μάιο σύμφωνα με την οποία η συζήτηση για διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα ξεκινήσει μόνο με την ολοκλήρωση των ελληνικών υποχρεώσεων για το δεύτερο πρόγραμμα και σίγουρα όχι πριν το 2018.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών ο οποίος σημείωσε ότι «δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το ελληνικό χρέος».

Αυτά τα ολίγα, για όσους τρέφουν ακόμα αυταπάτες αναφορικά με το κούρεμα του χρέους μας - εμείς τα γράφαμε απο τον Απρίλιο εδώ -  Το 4ο Μνημόνιο φίλοι μου είναι προ των πυλών (άρθρο)!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top