Select Menu


Τελειωμό δεν έχει ο ανήφορος που έχουν να τραβήξουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, οι οποίοι αναμένεται να υποστούν νέα… επιδρομή στις τσέπες τους το 2018.

Η λιτότητα λοιπόν, όχι μόνο φαίνεται πως δεν είναι στα… τελευταία της, με την ανάπτυξη να έρχεται στην επόμενη «στροφή», όπως διατυμπανίζει η κυβέρνηση προσφέροντας (τσάμπα) φρούδες ελπίδες στον ελληνικό λαό, αλλά όπως «μαρτύρησε» ο πλέον αρμόδιος Γερούν Ντάισελμπλουμ, έρχονται νέα μέτρα φοροαφαίμαξης το 2018!

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Eurogroup, δεν διστάζει να καταστήσει σαφές ότι μείωση του στόχου για πλεόνασμα κάτω από 3,5% δεν προβλέπεται από το 2019, αλλά όταν θα το αποφασίσουν οι δανειστές, οι οποίοι φαίνεται πως συνεχίζουν (για πόσο ακόμα;) να έχουν τον πρώτο και τον τελευταία χώρο στα θέματα της χώρας…

Ο Ντάισελμπλουμ αποκάλυψε μάλιστα, από τη Μάλτα όπου βρίσκεται, ότι Θεσμοί και κυβέρνηση συζητούν ήδη για τα νέα μέτρα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα τη μεθεπόμενη χρονιά προκειμένου να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, εστιάζοντας σε μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις.

Και όλα αυτά, ενώ η Αθήνα περιμένει «δώρα» (ελαφρύνσεις) από το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου…


Kαλά σαράντα δηλαδή!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top