Select Menu


Έ πάρα κάτω δεν πάει! Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει υποστεί η Ελλάδα ποτέ στην ιστορία της.

"Στην Ευρώπη πάλι ο επαίτης Έλληνας" έγραψε σε πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Bild.

Το μίσος που έχει αυτή η εφημερίδα εναντίον της Ελλάδας είναι γνωστό και δεν είναι η πρώτη φορά που το δείχνει.

Στο πρωτοσέλιδό της, δεν ήθελε να εξευτελίσει τον Έλληνα πρωθυπουργό γιατί είναι ο άνθρωπος που τους κάνει τα θελήματα, αλλά την ίδια την Ελλάδα και τον Έλληνα που τους έχει κάτσει καρφί στα μάτια από τον καιρό που εκπολιτιστήκανε.

Καταραμένε Έλληνα, όποια πέτρα κι' αν σηκώσω θα σε βρω από κάτω, είχε πει κάποτε από ζήλια ένας παλιός Γερμανός φιλόσοφος, γιατί ο Έλληνας είναι πρωτοπόρος σε κάθε τι που λέγεται πολιτισμός στον κόσμο.

Το ότι μπορούν να γράφουν και να μιλάνε αντί να γρυλίζουν δεν μπορούν να το χωνέψουν πως το οφείλουν στους Έλληνες που εκπολίτισαν ολόκληρη την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και γιατί όχι ολόκληρο τον κόσμο.

Ο επαίτης Έλληνας !

Όμως δε φταίνε αυτοί, αλλά εκείνοι που εμείς επιλέγουμε στις κάθε εκλογές και τους εμπιστευόμαστε να μας κυβερνήσουν.

Κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο οι φαντάροι μας με το χαμόγελο στα χείλη πήγαιναν μπροστά, όπως έλεγε ένα εμβατήριο, έδρεπαν νίκες κατά των άπληστων βαρβάρων και ζούσαμε δοξασμένες μέρες.

Τώρα πάει με το χαμόγελο στα χείλη ο Πρωθυπουργός μας "στα εξωτερικά", υφίσταται την μία ήττα μετά την άλλη, φεύγει σα βρεγμένη γάτα και μόλις πατήσει το πόδι την ημεδαπή παριστάνει το λιοντάρι.

Εδώ μας περιγελάει, μας περιπαίζει, μας εξευτελίζει ο κάθε ευρωπαίος και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας νοιάζονται για το ποιός θα πάρει τα κανάλια και ασχολούνται με ροζ σκάνδαλα.

Τα Μεμέτια από την Ανατολή μας δουλεύουν ψιλό γαζί εδώ και χρόνια με τις συνεχείς παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, κάνοντας μπανιστήρι στη Μύκονο και εμείς κατόπιν διαταγών απλώς τους παρενοχλούμε και τους ζητάμε μόνο να πληρώσουν εισιτήριο.

Και οι σύμμαχοί μας ποιούν την νήσσαν και κοιτάνε πως θα μας πουλήσουν πανάκριβα τα άχρηστα οπλικά τους συστήματα.

Τα Αλμπάνια και οι κατσικοκλέφτες Σκοπιανοί από Βορά, μας γυροφέρνουν σαν τον τάβανο γύρω από την αγελάδα να μας πιούν το αίμα.

Και η Ιταλία όμως δεν πάει πίσω και ζητάει να της επιστραφούν τα Επτάνησα γιατί λέει το μετανιώσανε και αυτοί όπως ο Ερντογαν για τα νησιά του Β. Αιγαίου.

Δε λένε όμως πως τα χάσανε μετά από ήττα στον επεκτατικό τους πόλεμο.

Και ημείς άδωμεν ! .

Δυστυχώς έχουμε χάσει σήμερα την αγάπη για την Πατρίδα, τη θρησκεία που μας ενώνει, τη γλώσσα μας, τη λογική στην κρίση μας.

Ψηφίζουμε όχι αυτόν που θεωρούμε καλλίτερο, αλλά αυτόν που θα μας τάξει τα περισσότερα, γιατί έχουμε βάλει το πορτοφόλι και την καλοπέρασή μας πάνω από την Πατρίδα. Το αποτέλεσμα είναι να χάσουμε την κυριαρχία της Πατρίδας μας αλλά τελικά και το πορτοφόλι μας που γι' αυτό θυσιάσαμε τα πάντα.

Δεν έμεινε ούτε χρυσό δόντι, βέρα ή χρυσό σταυρουδάκι που να μην πουλήθηκε από τον κόσμο στους Εβραίους σαράφηδες για να επιβιώσει.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν πέσει σαν τις ακρίδες στον πλούτο της πατρίδας μας και δεν αφήσανε τίποτα όρθιο με τις μίζες και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και ο κόσμος απηυδισμένος έφερε το ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει προς το καλλίτερο, αλλά ματαίως.

Η πολιτική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τους μιζαδόρους της Ζήμενς και των υποβρυχίων που μπατάρουν, έχει βάλει αμέτι μωχαμέτι να καταστρέψει ότι δεν τόλμησαν οι προηγούμενοι.

Ο κύριος Φίλης και οι υπόλοιποι σύντροφοί του Συριζαίοι δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο, παρά με το πώς θα υποσκάψουν τα θεμέλια της Ελλάδας, τη γλώσσα, την ιστορία, την οικογένεια και την κάθε συνεκτική δομή της κοινωνίας.

Τον έφαγε ο καημός να χωρίσει η εκκλησία από το κράτος λες και αυτό μας μάρανε.

Από κοντά και ο σύντροφος Καμμένος να παίζει το βιολί του, φορώντας τις τιμημένες στολές των ενόπλων μας δυνάμεων παριστάνοντας τον πατριώτη.

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα, να καταφέρεις να βγεις από τη θράκα ως αναγκαίο καλό όπως έλεγες κύριε Πάνο μου και όχι να πάρεις το φυσερό και να φυσάς παρέα με τους Συριζαίους συντρόφους όπως τους αποκάλεσες.

Έγινες σύμμαχος και συνένοχος που η χώρα μας σε λίγα χρόνια θα μετατραπεί από ορθόδοξη σε μουσουλμανική. Θα την επιβάλλουν δια της βίας με τη Σαρία που πιστεύουν όλοι αυτοί που κουβαλάτε και κανακεύετε. Υπάρχει η εμπειρία με ποιό τρόπο εξαπλώθηκε στον κόσμο ο Μουσουλμανισμός.

Μέχρι και τζαμί θα τους φτιάξετε σε χώρο που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις, το επιτρέπεις και κατά τα άλλα λες πως πιστεύεις στο Χρηστό και στην Παναγιά και δεν ντρέπεσαι.

Ίδια και χειρότερη με τις προηγούμενες είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που θα έπαιζε το ζουρνά και θα χορεύουν πεντοζάλι οι τοκογλύφοι και τελικά κατάφερε να γίνουμε εμείς Αναστενάρηδες και να χορεύουμε πάνω σε αναμμένα κάρβουνα.

Διεθνώς οι πολιτική έχουν πέσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο που οι υποψήφιοι αντί να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους, ασχολούνται με το εάν ο αντίπαλος έπιασε τον κώλο κάποιας ή έβαλε το χέρι του στον κόρφο της. Και βγαίνουν χωρίς μια στάλα ντροπής κάτι ξετσίπωτες που τις μπούκωσαν με μπόλικα δολάρια και λένε, πως κι' εμένα μου έπιασε τον κώλο και η άλλη τα βυζιά της.

Ξεφτίλα !!!

Και εκεί θα ψηφίσουν τον ένα πολιτικό για να μη βγει ο άλλος, όπως γίνεται και εδώ και ο θεός να βάλει το χέρι του.

Θεόφιλος Αιγινήτης
ζωγράφος, συγγραφέας. 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top