Select Menu


Ήρθε η ώρα να περάσουμε στο δεύτερο στάδιο του πειράματος, που αφορά την παράδοση της Ευρώπης στους διεθνείς τραπεζίτες!

Την ώρα που το ελληνικό πείραμα των διεθνών τραπεζιτών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σε επίπεδο Ευρωπαικής Ένωσης κάποιοι ήδη ετοιμάζουν το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής του στρατηγικού σχεδιασμού των διεθνών τραπεζιτών.

Με σχετικό ψήφισμα που πέρασε από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ήδη η τραπεζική ένωση εντός της Ε.Ε. είναι γεγονός και η επιτακτική ανάγκη σωτήριας των τραπεζών με χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών θα εφαρμοστεί κατά γράμμα.

Η απόφαση είναι άκρως αποκαλυπτική για το επίπεδο των πολιτικών που εκπροσωπούν τους λαούς της Ευρώπης και την παραδίδουν ανευ όρων στα χέρια των τραπεζιτών.

Δείτε το σχετικό ψήφισμα και θα καταλάβετε:









Όταν ένα πείραμα έχει 100% επιτυχία τότε σίγουρα θα εφαρμοστεί και σε μεγαλύτερη κλίμακα. 

Αφού λοιπόν οι πολίτικες μαριονέτες στην Ελλάδα παρέδωσαν επιτυχώς την χώρα στην παγκόσμια τραπεζική μαφία, τώρα ετοιμάζεται το θεσμικό πλαίσιο που θα παραδώσει και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές οικονομίες στα κέφια των περιούσιων. 

Εάν οι λαοί δεν επαναστατήσουν πρωτίστως εις βάρος των πολιτικών που τους εκπροσωπούν σύντομα η Ευρώπη θα ζήσει μέρες κραχ του 1929.

Πάνος Λελιάτσος, Οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top