Select Menu


Βγήκε λέει δημοσκόπηση που δείχνει ότι η ΝΔ είναι πρώτη στην πρόθεση ψήφου με 27,5%!

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό και το πάνω κάτω της δημοσκόπησης.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που στον 21ο αιώνα και μέσα σ’ αυτή την καταστροφή, ακόμα τρέχει πίσω από ένα κόμμα πολιτικών τζακιών, πολιτικών οικογενειών, πολιτικών γόνων και διάφορων μόνιμων παραγοντίσκων.

Και εξακολουθεί να τρέχει πίσω από ένα κόμμα που είναι συνυπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας, παρότι είναι πλέον ευρέως γνωστό και αποδεδειγμένο πως ένα κομμάτι αυτού που πλέον αποκαλείται "χρέος της χώρας" (ειδεχθές, αλλά πάντως χρέος στα χαρτιά), είναι έντοκα δάνεια που πάρθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (με τη συναίνεση της εκάστοτε αντιπολίτευσης, διακομματικά) για να γίνονται διορισμοί, να επινοούνται εντελώς άχρηστες υπηρεσίες και οργανισμοί και να χρηματοδοτούνται με συνοπτικές διαδικασίες νομότυπες λαμογιές, από τις οποίες όλοι έβγαιναν κερδισμένοι - εκτός βέβαια από την κοινωνία, που πλήρωνε και πληρώνει και θα πληρώνει τα έντοκα δάνεια.

Αν όλος αυτός ο δανεισμένος πλούτος είχε όντως επενδυθεί σε υπηρεσίες, οργανισμούς και δράσεις γενικότερα υπέρ της κοινωνίας, σήμερα δε θα βλέπαμε αυτά τα χάλια γύρω μας. Θα υπήρχαν κάποια χειροπιαστά πράγματα. Θα είμασταν χρεωμένοι, αλλά τουλάχιστον θα είχαμε και κάτι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Επίσης, αν όλοι αυτοί οι βολεμένοι κρετίνοι που παπαγαλίζουν ό,τι αναμεταδίδει η τηλεόραση είχαν όντως προσληφθεί για να προσφέρουν κάτι επί της ουσίας, επειδή όντως χρειαζόταν τις υπηρεσίες τους η κοινωνία, θα βλέπαμε το θετικό αντίκτυπο και στην παραγωγή, έστω και σε κάποιο βαθμό.

Ξέρουμε όλοι όμως πολύ καλά ότι η πραγματικότητα είναι παντελώς τραγική.

Όλοι αυτοί λοιπόν που στηρίζουν τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας μας, θα συνεχίσουν να αδιαφορούν κυνικά για την ίδια την πραγματικότητα και θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μέχρι να μην έχουν άμεσο οικονομικό ώφελος, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (παύση πληρωμών στους δήμους κ.τ.λ.)...

Μέχρι να συμβεί αυτό βέβαια θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. 

Εμείς, από την άλλη, τα λέμε τόσα χρόνια και ξέρετε πολύ καλά τι απάντηση παίρνουμε κάθε φορά που ξεστομίζουμε τη σκληρή αλήθεια.

Αν και η ΝΔ δεν φτάσει στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top