Select Menu


Kάθε μέρα που πέρνα θα αποκαλύπτεται η πολίτικη άπατη μίας κυβέρνησης μιζαδορων πουλημένων αριστερών που εξαπαtτήσανε έναν λαό με το σύνθημα τέλος στα μνημόνια και οδηγήσανε την χωρά στο χάος με την υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι το γεγονός πως ο μηχανισμός στήριξης EFSF που χρηματοδοτεί την χωρά έχει έδρα το Λουξεμβούργο και υπόκεινται στο θεσμικό πλαίσιο περί ανωνύμων εταιρειών της εν λόγω χωράς ήτοι σημαίνει πως για κάθε αλλαγή του ΔΣ η τροποποίηση του καταστατικού της οφείλει να κοινοποιηθεί μέσω του αντίστοιχου ΦΕΚ.

Όπως βλέπουμε στο κάτωθι ΦΕΚ που εκδίδει η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου και με ημερομηνία 14 Απριλίου 2015 αναφέρει πως ο κύριος Χουλιαρακης ορίστηκε από την γενική συνέλευση στις 4 Μαρτίου 2015 ως μέλος του ΔΣ!

Ας μας πει λοιπόν η κυβέρνηση των απατεώνων και της υποτιθέμενης σκληρής διαπραγμάτευσης πως εγκρίνανε την συμμέτοχη του κυρίου χουλιαρακη όταν υποτίθεται πως θα σχίζανε τα μνημόνια και θεωρούσανε τον εν λόγω μηχανισμό ως προϊόν εγκλήματος!

Όσο για τον κυβερνητικό τους εταίρο και εραστή της υπουργικής καρέκλας προφανώς και ήξερε για την εν λόγω απόφαση

Δείτε την απόφαση:



Πάνος Λελιάτσος, οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top