Select Menu


Tελικά το επιχειρηματικό μοντέλο στην Κολομβία των Βαλκανίων δεν αλλάζει...ούτε απο κρίση χαμπαριάζει ούτε απο τίποτα!

Στη Σαντορίνη η κατασκευαστική εταιρία "Τοξότης" του Καλογρίτσα έχει αναλάβει τη διάνοιξη ενός δρόμου. Οι εργολάβοι σταμάτησαν τις εργασίες εδώ και καιρό γιατί είναι απλήρωτοι, παρότι τα χρήματα του ΕΣΠΑ έχουν καταβληθεί στην εταιρία. Μάλιστα η έπαρχος του νησιού έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση.


Η εταιρία "Τοξότης" του Καλογρίτσα, του νέου μας καναλάρχη, κολλητού Παππά, κουμπάρου Σπίρτζη- Καμμένου, παίρνει τα 3 στα 4 δημόσια έργα από τότε που εκλέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα είχε εξαγοράσει την κατασκευαστική "Μέδουσα" του πατέρα του Τσίπρα.

Αλλά όχι μόνο αυτό.

Ο Καλογρίτσας πήρε εγγυητική επιστολή 3 εκατομμύρια ευρώ από την Τράπεζα Αττικής για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό των καναλιών.

Στην Τράπεζα Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ παρακάμπτοντας την Τράπεζα της Ελλάδος, διόρισε διευθύνοντα Σύμβουλο έναν δικό του άνθρωπο, τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, που έχει άριστες σχέσεις με όλους τους κυβερνητικούς, για να...εξυγιάνει την Τράπεζα!

Όμως, ο Καλογρίτσας που εξασφάλισε μια τηλεοπτική άδεια με 52 εκατομμύρια ευρώ, θα την πληρώσει με δάνειο από την Τράπεζα Αττικής. Της οποίας το διαθέσιμο αποθεματικό όπως θα δείτε στο έγγραφο εδώ, είναι ακριβώς 52 εκατομμύρια και κάτι ψιλά.


Όσα θα δώσει σε 3 δόσεις στον Καλογρίτσα. Εξυγίανση, όχι αστεία!

Πρώτη φορά αριστερά!

Μπόχα και δυσωδία μόλις σε 18 μήνες!

Επιμέλεια:www.logiosermis.net
Με πληροφορίες απο την Elia Zervou

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top