Select Menu


Τα όμορφα της πρώτης φοράς αριστεράς γίνονται νύχτα και τα περνάνε από την βουλή με συνοπτικές διαδικασίες με άρθρα τσόντες σε νομοσχέδια άσχετα!

Το υπουργείο εσωτερικών ανέβασε σε δημοσία διαβούλευση το νομοσχέδιο που αφορά ρυθμίσεις για θέματα των ώτα και βλέπουμε πως με άρθρο άσχετο με το νομοσχέδιο και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 142 καταργεί τις διατάξεις του περιβόητου νομού 2190/1994 που προβλέπει για διορισμούς σε φορείς του δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ.

Αφού οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διορίζανε όλα τα λαμογια και τα κομματικά στελέχη στην εν λόγω τράπεζα με αποτέλεσμα να χρειαστεί το ΤΣΜΕΔΕ να διαθέσει όλα τα ταμειακά διαθέσιμα του προκείμενου να παραμείνει σε λειτουργια η εν λόγω τράπεζα έρχονται τώρα οι Συριζαίοι να το τερματίσουν και να διορίσουν τον κομματικό τους στρατό στην εν λόγω τράπεζα!

Δείτε και το σχετικό άρθρο του εν λόγω νομοσχεδίου εδώ:



Πρώτη φορά "αριστερά" ήρθε η ώρα για τα δικά μας πεινασμένα κομματικά σκυλιά!

Τελειώσαμε με το παλιό και εφαρμόζουμε το νέο!

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Πάνος Λελιάτσος, οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top