Select Menu


Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο τύπος!

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ παραδέχτηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι διασφάλισε την αναχρηματοδότηση των θαλασσοδανείων του ΔΟΛ από την Alpha Bank με ‘αέρα’ την υπογραφή του για 15 εκ. ευρώ!

Ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη προέβη στην πρωτοφανή αυτή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που του έθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος.


«Που τα βρήκατε τα 15 εκ. ευρώ;» ρώτησε στο πλαίσιο της εκπληκτικής αυτής στιχομυθίας ο κ. Φάμελλος για να του απαντήσει ο κ. Ψυχάρης: «δεν είπα ότι τα έχω, είπα ότι υπέγραψα για 15 εκ. ευρώ. Υπέγραψα εγγυήσεις…»

«Με τι υπογράψατε;» επέμεινε ο κ. Φάμελλος.

«Με αέρα !» απάντησε αποστομωτικά ο κ. Ψυχάρης.

«Είπατε αέρα; Υπογράψατε με αέρα; Με τι εχέγγυο;» ξαναρώτησε ο κ. Φάμελλος

«Με την υπογραφή μου…» παραδέχτηκε ο κ. Ψυχάρης

«Αξίζει τόσα η υπογραφή σας;» διερωτήθηκε ρητορικά ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε: «αυτή είναι η ιστορία των δανείων στην Ελλάδα».

Αυτό ήταν το παρακράτος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top