Select Menu


Ακόμη μια επιβεβαίωση του Λόγιου Ερμή για το φιάσκο αυτής της δίκης που χάθηκε στο δάσος της μετάφρασης!

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του news247.gr, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου, του εισαγγελέα Εφετών Γεώργιου Γεράκη και της εισαγγελέως Εφετών Αθηνάς Θεοδωροπούλου αναφορικά με τη μη μετάφραση σε δύο γλώσσες (Γερμανικά και Γαλλικά) του βουλεύματος για την Siemens, κ.λπ., που είχε ως συνέπεια την επ΄ αόριστον αναβολή της δίκης.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης όπως το αποκαλύπταμε πριν ένα μήνα εδώ

Οι δύο τελευταίοι είναι οι εισαγγελικοί λειτουργοί που απέρριψαν αιτήματα της υπεράσπισης για μετάφραση του βουλεύματος της Siemens, ακολουθώντας τη νομολογία του Αρείου Πάγου.

Αναφορικά με τον Ισίδωρο Ντογιάκο, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε πως δεν επέδειξε ειδική μέριμνα που απαιτούσε μια υπόθεση όπως της Siemens, ενώ παράλληλα είχε ζητηθεί η μετάφραση τμημάτων του βουλεύματος για άλλο τρίτον κατηγορούμενο και όχι για εκείνους που είχαν καταθέσει αίτημα για μετάφραση του βουλεύματος.

Τον τελικό λόγο για τους τρεις εισαγγελικούς λειτουργούς έχει το πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου σημειώνει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα λοιπόν με το σκεπτικό της πειθαρχικής δίωξης οι διωκόμενοι. εισαγγελείς, εκαναν τον «Γερμανό» σχετικά με την πολύκροτη δίκη με αποτέλεσμα αυτή να σέρνεται, είχαν μπερδέψει στο βούλευμα τους αλλοδαπούς κατηγορούμενους με άλλον γερμανό γιατί μοιάζανε κι αυτοί παναθεμά τους όλοι μεταξύ τους σαν τους κινέζους ένα πράμα, και καλέσανε και λάθος δικηγόρο (χαζοί ήταν να καλέσουν τον σωστό αφού ο τραπεζίτης Λυγινός ξέρει πολλλαααα για τις μίζες) οπότε δυο τινά συμβαίνουν!

Ή λόγω ακαταλληλότητας και ανεπάρκειας είναι σε λάθος επάγγελμα και λάθος θέση αφού δεν μπορούν (;) να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο, ή ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις και ο νοών νοείτω....

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top