Select Menu


18 μήνες από την ημέρα ανάληψης της εξουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με το προεκλογικό σύνθημα θα ανακηρύξουμε άμεσα την ΑΟΖ ο αρμόδιος φορέας που υπόκεινται στον έλεγχο του υπουργείο περιβάλλοντος που είναι η ΕΔΕΥ πέραν από τις δαπάνες για προμήθεια σφραγίδων δεν έχει καμία άλλη δραστηριότητα!

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός έχει υποστεί την πιο βάρβαρη δημοσιονομική πολιτική και είχε εναποθέσει τις ελπίδες για την εξυγίανση της χώρας στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων το πολιτικό προσωπικό συνεχίζει τον εμπαιγμό πάνω σε αυτό το θέμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αδιαφορίας εκ μέρους της κυβέρνησης είναι το γεγονός πως στον εν λόγω φορέα μετά από τρία έτη προκειμένου να στελεχωθεί σήμερα οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ έρχονται η μια μετά την άλλη.

Δείτε και τις σχετικές αποφάσεις:





Δείτε και τα οικονομικά στοιχεία του εν λόγω φορέα


Οι μόνες δράσεις της ΕΔΕΥ είναι να εγκρίνει δαπάνες για προμήθεια σφραγιδών



Και αναρωτιέται μετά ο ελληνικός λαός πότε έχετε σκοπό κύριοι της κυβέρνησης να ανακηρύξετε την AOZ...

Πότε έχετε σκοπό τα έσοδα από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων να είναι αιτία εξυγίανσης των δημοσιονομικών.

Ο πολίτικος εμπαιγμός συνεχίζεται....

Πάνος Λελιάτσος, οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top