Select Menu


Μετά τις απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων ENΕRGA-HELLAS POWER που ξεχάστηκαν, η επιμονή των απλών Ελλήνων στην κρατική ΔΕΗ προβληματίζει τα λαμόγια της κυβέρνησης σε σημείο που σκέφτονται να δημιουργήσουν μία θυγατρική της ΔΕΗ με 400.000 από τους πελάτες της και να την πουλήσουν μαζί με τους πελάτες σε ιδιώτες!


Επίσης για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα τα λαμόγια που κινούνται στον χώρο της ενέργειας η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί να πουλάει σε τιμές χονδρικής στους ανταγωνιστές της ώστε να μπορούν να έχουν περιθώριο κέρδος καθώς της κλέβουν την πελατεία. 


Οι απατεώνες που παριστάνουν τους ανταγωνιστές της τεράστιας ΔΕΗ παρέχουν ρεύμα ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΑ που σημαίνει ότι έχουν περιθώρια κέρδους ενώ το κράτος ΔΕΝ επιτρέπει στη ΔΕΗ να παρέχει τέτοιες εκπτώσεις στους πελάτες της μιας και το ζητούμενο είναι η απαξίωση της εταιρίας κι όχι η ενδυνάμωσή της. 

Και εννοείται ότι για να γίνουν αυτά τα αίσχη εις βάρος της κρατικής ΔΕΗ και εις βάρος της Δημόσιας Περιουσίας χωρίς συνέπειες θα ετοιμάσουν πάλι φωτογραφικούς νόμους και νομική ασυλία για όσους βάλουν την υπογραφή τους στο έγκλημα.
 
Και μετά θα έρθει κάποιος άνθρωπος των Rothschild, δηλαδή των ίδιων συμφερόντων που αποτίμησαν την αξία της ΔΕΗ  (άρθρο) να αγοράσει έναν εταιρικό κολοσσό στην τιμή ενός μπακάλικου. 


Καταλάβατε πόσο σημαντικό είναι να μην αναφέρεται ποτέ η λέξη Rothschild από τα τομάρια της δημοσιογραφίας στα μεγάλα κανάλια; 

Αναφορές στους επικυρίαρχους ...μόνο στα ψιλά γράμματα για να περνούν απαρατήρητοι και να μην αντιλαμβανόμαστε τη συνεχή τους παρασιτική τους παρουσία από το 1821 μέχρι σήμερα (άρθρο) στις πλάτες μας.

Σ.Σ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top